Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Omar Rodriguez-Lopez live

Omar Rodriguez-Lopez live
Ο Omar Rodriguez-Lopez και το jam group του, περιοδεύει για ακόμα μια φορά στην Ευρώπη και με τη βοήθεια της Venerate Industries θα επισκεφτεί την χώρα μας το Μάρτιο ανεβαίνοντας στη σκηνή του Αn club για να μας ταξιδέψουν σε πρωτόγνωρα μουσικά μονοπάτια.

O Omar Rodriguez Lopez μαζί με τoν Cedric Bixler-Zavala σε ηλικία των 17 χρόνων σχημάτισαν τους θρυλικούς Αt The Drive-In. Μετά από μερικά χρόνια έχοντας κυκλοφορήσει 3 albums, 2 eps και 1 compilation με τους At The Drive-In, ο Lopez και Βixler-Zavala αποχώρησαν από τη μπάντα και επικεντρώθηκαν σε δικά τους project.

Οι δυο τους έχοντας ήδη προχωρήσει στην δημιουργία των De Facto μαζί με τους Jeremy Ward και Ιkey Owens, κυκλοφόρησαν 3 albums και 1 Ep, για να αλλάξουν όνομα σε The Mars Volta προσθέτοντας και άλλους μουσικούς στο line-up της μπάντας. Ο Lopez έχει συμμετάσχει  στην δημιουργία της low budget ταινίας A Manual Dexterity με πρωταγωνιστή τον Jeremy Ward, στο ξεκίνημα της δημιουργίας των Mars Volta, ταινία που λόγο νομικών προβλημάτων δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, σε αντίθεση με το soundtrack A Manual Dexterity: Soundtrack Volume 1.

Το 2005, ο Omar Rodriguez Lopez βρίσκεται στο Amsterdam όπου και ηχογραφεί 4 ξεχωριστά albums . Το project του Omar Rodriguez-Lopez Quintet έδωσε ορισμένα live shows στην Ευρώπη με το κουιντέτο του, τα μέλη του οποίου είναι οι Juan Alderete, Marcel Rodriguez-Lopez και Adrián Terrazas-González(μέλη των The Mars Volta) και ο παγκοσμίου φήμης παραγωγός, μουσικός και στη συγκεκριμένη περίπτωση κιμπορντίστας Money Mark.

Σχετικές ειδήσεις
Clutch + Tuber live @ Iera Odos
24.08.2016 14:05
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 στο club Ιερά Οδός, στην Αθήνα!
Αλλαγή χώρου - Clutch + Tuber live @ Gazi Music Hall
14.07.2016 17:08
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 στην Αθήνα!
Αλλαγή χώρου - Οι Clutch για ένα live στο Gazi Music Hall
05.07.2016 17:08
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου στην Αθήνα!
Οι Clutch live στο Gazi Music Hall
18.02.2016 17:09
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου στο Gazi Music Hall, στην Αθήνα!
Omar Sosa AfroCuban Quartet live @ Gazarte
11.11.2015 15:00
Ο χαρισματικός πιανίστας και συνθέτης Omar Sosa, επιστρέφει στο Gazarte το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 με τρεις κορυφαίους μουσικούς συνεργάτες για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αφροκουβανικές μελωδίες και τζαζ αυτοσχεδιασμούς.