Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ejekt Party: O James Lavelle με UNKLE Sounds στο Pixi

Ejekt Party: O James Lavelle με UNKLE Sounds στο Pixi

To EJEKT Festival παρουσιάζει τον James Lavelle σε ένα UNKLE Sounds set στις 27 Φεβρουαρίου 2016 στο Pixi.

 

Ο κορυφαίος DJ και ηγέτης των περίφημων UNKLE που μας έχει προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές με τα εκλεκτικά sets και τις συναυλίες του, επιστρέφει στην Αθήνα μετά από πέντε χρόνια για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο mix live show και DJ set που θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μεγάλης καριέρας του.

 

Η αφορμή είναι η νέα του κυκλοφορία στο ιστορικό label της Global Underground στα πλαίσια της σειράς City Series με τίτλο «James Lavelle Presents UNKLE Sounds – GU41 - Naples», ένα mix cd γεμάτο με τις μεγάλες επιτυχίες του, αποκλειστικά remixes και αποκλειστικές εκδοχές κομματιών των UNKLE.

 

Αυτή τη αναδρομή στην εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα του θα απολαύσουμε στο Pixi στις 27 Φεβρουαρίου, με ένα tracklist που θα περιλαμβάνει ύμνους όπως τα “Eye For An Eye”, “Rabbit In Your Headlights”, “In A State”, “Heaven” καθώς και τις συνεργασίες του με ονόματα όπως οι Ian Brown, Queens of The Stone Age, Nick Cave, Ian Astbury, Mark Lanegan, Noel Gallagher, Lana Del Ray και πολλοί άλλοι.

 

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας, θα κυκλοφορήσουν μόνο 300 εισιτήρια. 

Σχετικές ειδήσεις
27.12.2016 12:07
Από την MLK κυκλοφορεί η συλλογή με τις 18 μεγάλες επιτυχίες της Φωτεινής Βελεσιώτου με τίτλο, "Η Παράσταση Αρχίζει".
Nosferatu Ιnto the darkness, στο 16 sounds per second στο ΚΕΤ
13.12.2016 16:47
Οι δεξιοτέχνες και άκρως πειραματικοί ΕΟS, επενδύουν με ζωντανή μουσική κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, στα πλαίσια του θεσμού 16 sounds per second, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
16 sounds per second με τους EOS στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
03.11.2016 11:51
Οι δεξιοτέχνες και άκρως πειραματικοί ΕΟS, επενδύουν με ζωντανή μουσική κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, στα πλαίσια του θεσμού 16 sounds per second, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
Madame Piaf: Tiger Lillies in Concert στο Θέατρο Δάσους
01.08.2016 16:01
Το λατρεμένο λονδρέζικο τρίο των Tiger Lillies θα παρουσιάσει στις 25 Αυγούστου 2016 στο Θέατρο Δάσους, όλες του τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και ολοκαίνουριες συνθέσεις από το νέο CD του συγκροτήματος MADAME PIAF.
MADAME PIAF: Tiger Lillies in Concert σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη
11.07.2016 14:36
Το λατρεμένο λονδρέζικο τρίο των Tiger Lillies θα παρουσιάσει στις καλοκαιρινές του συναυλίες σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη όλες του τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και ολοκαίνουριες συνθέσεις από το νέο CD του συγκροτήματος MADAME PIAF.