Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Live σε jazz και blues ρυθμούς

Live σε jazz και blues ρυθμούς
Πώς συνδυάζονται το \"I put a spell on you\" της Nina Simone με το \"Δικαίωμα\", η το παραδοσιακό gospel \"Sometimes I feel like a motherless child\" με το παραδοσιακό ηπειρώτικο \"Χαλασιά μου\"; Μόνο αν πάτε στον πολυχώρο Άγκυρα θα μπορέσετε να δώσε μια απάντηση…

Εκεί το πρόγραμμα που θα απολαύσετε αποτελείται από διασκευές ξένων και ελληνικών τραγουδιών, σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων κ διαθέσεων από jazz, blues και gospel μέχρι ηπειρώτικα αλλά με κοινό παρονομαστή τον μαύρο ήχο.

Οικοδεσπότες τις βραδιάς η Μαργαρίτα Γερογιάννη στο τραγούδι , ο Γεώργιος Ζιάβρας στο πιάνο και τη φωνή , ο Θεοδόσης Συκιώτης στην κλασική κιθάρα στην ηλεκτρική ο Κώστας Γάσπαρης και στα κρουστά ο Παναγιώτης Ζιάβρας. Guest appearance η Sabella Gilbert, μισή Ινδιάνα μισή Λονδρέζα που παίζει φλάουτο και φυσικά τραγουδά!

Σχετικές ειδήσεις
Denise King και Gas Blus Band live στο Half Note
22.02.2017 14:52
Μια μεγάλη φωνή της jazz, η πολυτάλαντη Denise King, που βαδίζει στα χνάρια της Sarah Vaughan, τραγουδάει τα blues μαζί με την σπουδαία μπάντα Gas Blues Band στις πρώτες της εμφανίσεις στην Ελλάδα. Για τέσσερις μόνο βραδιές, από Παρασκευή 3 έως Δευτέρα 6 Μαρτίου, θα την απολαύσουμε στη σκηνή του Half Note Jazz Club να βάζει γκάζια στην blues διάθεση μας!
Οι Mississippi Heat live στο Half Note
30.09.2016 13:08
Ένα σύγχρονο blues συγκρότημα που αναβιώνει πιστά τον vintage ήχο του κλασικού Chicago Blues των 50’s. Με τραγούδι, φυσαρμόνικα, ηλεκτρική κιθάρα και όλο το πάθος που χαρακτηρίζει τους γνήσιους blues performers.
Nana Trevor Quartet με Special guest τον Δημήτρη Καλαντζή live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
02.09.2016 15:18
Η Nana Trevor και η μπάντα της συναντά τον διακεκριμένο πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή σε μια συναυλία με ρυθμούς και μελωδίες jazz, blues και latin.
Jazz in Time: Η Ναταλία Ρασούλη live στον Ιανό
19.05.2016 13:26
H Ναταλία Ρασούλη σε συνέχεια των εμφανίσεών της, έρχεται στον ΙΑΝΟ στις 26 Μαΐου 2016 για μια παράσταση Jazz 'n' Blues, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο ταξίδι στα θρυλικά τραγούδια της Jazz, της Blues αλλά και της Gospel μουσικής.
Οι Blues Cargo live στο Oρφέας Café
27.04.2016 13:02
Μία blues βραδιά έρχεται στο Oρφέας Café το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής, με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και δικές τους συνθέσεις.