Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

XINIS EDUCATION FESTIVAL: Ένας «μαραθώνιος εκπαίδευσης» από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ

XINIS EDUCATION FESTIVAL: Ένας «μαραθώνιος εκπαίδευσης» από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ

To XINIS EDUCATION FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει καταστεί θεσμός στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα και αποτελεί πλέον την αγαπημένη εκπαιδευτική «συνήθεια» της νεολαίας, παρέχοντας, κάθε χρόνο, 140 δωρεάν σεμινάρια από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο!

 

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά χρόνια προσφοράς εκπαίδευσης -με περισσότερα από 1.500 δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις και συνέδρια πάνω σε πλήθος εκπαιδευτικών αντικειμένων, καθώς και βραβεύσεις σημαινουσών προσωπικοτήτων- έχει συμπληρώσει το XINIS EDUCATION FESTIVAL, έχοντας στεφθεί με απόλυτη επιτυχία από χιλιάδες συμμετέχοντες, στις εγκαταστάσεις των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Περισσότεροι από 80.000 νέοι και νέες μεταλυκειακής εκπαίδευσης, αλλά και γενικότερα φίλοι της εκπαίδευσης κάθε ηλικίας, αγκάλιασαν τη μεγάλη αυτή πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, συμμετέχοντας τα 7 τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη και αναδεικνύοντάς το σε θεσμό.

 

Η μοναδική αυτή πρωτοπορία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για τον ελλαδικό και τον ευρωπαϊκό χώρο, που ξεκίνησε –όπως όλα τα μεγάλα εγχειρήματα- δοκιμαστικά το 2009, έγινε απίστευτα γρήγορα η αγαπημένη «συνήθεια» των νέων της χώρας μας, επεκτείνοντας τους εκπαιδευτικούς τους ορίζοντες και ικανοποιώντας την ανάγκη τους για ουσιαστική κατάρτιση αλλά και εξειδίκευση.

 

Ως αξία ανεκτίμητη λοιπόν, το XINIS EDUCATION FESTIVAL, μετά από έναν 7ετή «μαραθώνιο εκπαίδευσης» αποπνέει πλέον ένα μοναδικό κύρος, ως το αποκορύφωμα της προσπάθειας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για να αναδειχθούν οι θεμελιώδεις αρχές που έθεσε η Ελλάδα για το σύγχρονο κόσμο, αλλά και για να προαχθούν οι έννοιες του Πολιτισμού, της Παιδείας και του Αθλητισμού.

 

Οι χιλιάδες νέοι συμμετέχοντες, ως πιστοί «οπαδοί» του φεστιβάλ σε ετήσια βάση, περιμένουν με ανυπομονησία, ρωτώντας με μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με την ανακοίνωση του επόμενου XINIS EDUCATION FESTIVAL για το 2016.

 

Μείνετε συντονισμένοι για το μεγαλύτερο –και φέτος!- εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς!

 

www.xinisfestival.edu.gr 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Καθηγητής του Harvard University Δρ. Ι. Χατζηζήσης σε σεμινάριο του Xinis Education Festival
06.04.2016 10:36
Τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν σεμινάριο από τον Καθηγητή του Harvard University, Δρ. Ι. Χατζηζήση, μέσω Skype, θα έχουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, με θέμα «Αθηροσκλήρωση/ Πρόληψη από εμφράγματα», που διοργανώνει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.
Xinis Education Festival 2016: Εβδομάδα Υγείας με 16 δωρεάν σεμινάρια
01.04.2016 14:26
Δεκαέξι δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης στον Τομέα Υγείας παρέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του ΧΙΝΙS EDUCATION FESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, που πραγματοποιείται φέτος για 8η συνεχή χρονιά με ρεκόρ συμμετεχόντων.
Xinis Education Festival 2016: Εσπερίδα με ελεύθερη είσοδο για «το μέλλον της ελληνικής Ναυτιλίας»
31.03.2016 11:21
Εσπερίδα με θέμα «Το μέλλον της ελληνικής Ναυτιλίας» διοργανώνει ο Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 18.30, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8), στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που πραγματοποιεί για 8η συνεχή χρονιά φέτος ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ.
Xinis Education Festival 2016: δωρεάν σεμινάρια ΜΜΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
11.03.2016 11:38
Το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που διοργανώνει φέτος –για 8η συνεχή χρονιά- ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, παρουσιάζει την Εβδομάδα ΜΜΕ με 9 μοναδικά σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου.
8ο Xinis Education Festival
29.02.2016 11:52
Το XINIS EDUCATION FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που αποτελεί μοναδική πρωτοπορία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, έρχεται φέτος να μας… προκαλέσει να ονειρευτούμε έναν κόσμο δωρεάν, ποιοτικής εκπαίδευσης.