Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Νιώσε… “Body Positive” με τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® και την Apivita!

Νιώσε… “Body Positive” με τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® και την Apivita!

Τα FITNESS® ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Apivita, για να βοηθήσουν κάθε γυναίκα να υιοθετήσει μια θετική στάση ζωής και να νιώσει… “Body Positive”.

Πρεσβεύοντας τη θετική στάση ζωής, μέσα από την σωστή διατροφή, την καθημερινή άσκηση και φυσικά την θετική σκέψη, τα FITNESS® σε καλούν να λάβεις κι εσύ μέρος στην πιο θετική αποστολή!

Όταν ζεις θετικά… κερδίζεις κιόλας! Γι’ αυτό, τα FITNESS® διοργανώνουν για σένα ένα μεγάλο διαγωνισμό, σε συνεργασία με την Apivita και προσφέρουν τη δυνατότητα σε 200 τυχερούς να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Πιο αναλυτικά, μέσα στις ειδικές συσκευασίες FITNESS®, θα βρείτε έναν μοναδικό κωδικό, που μπορείτε να καταχωρήσετε στο ειδικό tab της επίσημης σελίδας των FITNESS® στο facebook.

Μετά από κλήρωση, θα αναδειχθούν 200 νικητές , με 150 να κερδίζουν από μια πλήρη σειρά ολιστικής περιποίησης σώματος Rose Pepper της Apivita και 50 να κερδίζουν από μια δωροεπιταγή 100€ για το Beehive Spa του Apivita Experience Store. Φυσικά, όσους περισσότερους κωδικούς καταχωρήσετε, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσετε! Ο μεγάλος διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2016.

Με τα δύο αυτά μεγάλα δώρα, μπορείς να δείχνεις, αλλά και να νιώθεις καλά. Να  βελτιώσεις, την εξωτερική σου εμφάνιση με την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της Apivita, αλλά και τη διάθεσή σου με την επίσκεψη στο Beehive Spa του Apivita Experience Store.

Τα FITNESS® φροντίζουν τόσο για την εξωτερική, όσο και για την εσωτερική ομορφιά κάθε γυναίκας και σε καλούν να νιώσεις … “Body Positive”!

Σχετικές ειδήσεις
Το πρωινό σού ανήκει με τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé!
01.12.2016 14:40
Κάθε πρωί, το μόνο που σε χωρίζει από μια πιο «γεμάτη», θετική ζωή, γεμάτη ενέργεια είναι απλά μια απόφαση. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι σκεφτείς, αρκεί να το πιστέψεις: το πρωινό σου ανήκει!
Η Εποχή των Παγετώνων στα παιδικά δημητριακά της Nestlé!
16.08.2016 14:13
Το καλοκαίρι είναι εδώ και παρ’ όλη τη ζέστη η νέα ταινία «Εποχή των Παγετώνων» / “Ice Age” φτάνει στους κινηματογράφους!
Τα δημητριακά NESQUIK λένε «Καλή Μέρα με μια Καλή Πράξη»!
31.03.2016 12:22
Tα δημητριακά NESQUIK®, σε συνεργασία με το Μη Κυβερνητικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, καλούν τα παιδιά να βάλουν τη φαντασία τους και να βοηθήσουν άλλα παιδιά που χρειάζονται φροντίδα.
Νέο FITNESS Protein με Σοκολάτα
16.03.2016 15:59
Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® «υποκύπτουν» στον πειρασμό της σοκολάτας παραμένοντας ωστόσο σύμμαχος της σιλουέτας σας και σας παρουσιάζουν το νέο FITNESS Protein με Σοκολάτα!
8ο Xinis Education Festival
29.02.2016 11:52
Το XINIS EDUCATION FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που αποτελεί μοναδική πρωτοπορία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, έρχεται φέτος να μας… προκαλέσει να ονειρευτούμε έναν κόσμο δωρεάν, ποιοτικής εκπαίδευσης.