Η Amstel, σταθερή αξία και αγαπημένη συνήθεια για πάνω από 50 χρόνια, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από μία ταινία με έντονο «ελληνικό άρωμα». Σας καλωσορίζει κινηματογραφικά με τη νέα χρονιά, στην πολυαναμενόμενη ταινία «Νοτιάς», του Τάσου Μπουλμέτη, δημιουργού της Πολιτικής Κουζίνας, που προβάλλεται στις αίθουσες από τις 14 Ιανουαρίου 2016.

Ο σκηνοθέτης, μέσα από ένα οδοιπορικό προσωπικών αναζητήσεων, «ξετυλίγει» μία ιστορική περίοδο για την Ελλάδα από το 1965 έως το 1980 με πρωταγωνιστή τον Σταύρο, έναν ανήσυχο για την εποχή νέο. Σ’ ένα μαγικό οδοιπορικό προς την αναζήτηση, οι πρωταγωνιστές, παρέα με την Amstel, κάνουν τις ιστορίες τους εικόνες με έναν ανατρεπτικό τρόπο.

Απολαύστε με την αγαπημένη μπίρα των Ελλήνων, το μοναδικό ταξίδι, που προσφέρει η ταινία «Νοτιάς», σε νεανικά στέκια της εποχής και σε γραφικές γωνιές της παλιάς Αθήνας. 

Λίγα Λόγια για την Amstel

Η μπίρα Άμστελ ήρθε στην Ελλάδα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ το 1965. Πρώτη σε κατανάλωση μπίρα με σχεδόν 50 χρόνια ποιοτικής παρουσίας, η αγαπημένη ξανθιά lager οφείλει το χρυσό της χρώμα στο συνδυασμό ανοιχτόχρωμης και σκουρόχρωμης βύνης. Με γεμάτη γεύση και άρωμα λυκίσκου και μαγιάς, περιλαμβάνει 5% αλκοόλ.