Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Συνεργασία του Mediterranean College με την Farantouris Insurance & Financial Advisors

Συνεργασία του Mediterranean College με την Farantouris Insurance & Financial Advisors

Μια ακόμη σημαντική συνεργασία για το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδος είναι γεγονός. Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ του Mediterranean College και της εταιρίας Farantouris Insurance & Financial Advisors.

 

Στην καθιερωμένη συνάντηση των στελεχών της εταιρίας – την πρώτη για τη νέα χρονιά- που πραγματοποιήθηκε στο Lecture Hall του Mediterranean College, παρευρέθηκαν  η Γενική Διευθύντρια του Mediterranean College, κυρία Αικατερίνη Ξυνή, ο Αgency Μanager κ. Δημήτρης Φαραντούρης και ο Αναπληρωτής Διοικητικός Διευθυντής του Κολλεγίου, κύριος Παντελής Νικολαΐδης.

 

Η κυρία Ξυνή καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες τόνισε μεταξύ άλλων: «Η σημερινή εκδήλωση σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας. Το Mediterranean College θα συνεχίσει τις στρατηγικής φύσεως συνεργασίες του, που στόχο έχουν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας και να επεκτείνουν τις υπηρεσίες επαγγελματικής υποστήριξης που το Κολλέγιο προσφέρει στους φοιτητές και αποφοίτους του».

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το Mediterranean College προσφέρει επιταγές εκπαίδευσης 1.000€ έκαστη σε προγράμματα Bachelor, Master καθώς και σε μεταπτυχιακού επιπέδου προγράμματα & προγράμματα μετεκπαίδευσης του Mediterranean Professional Studies, στους πελάτες της Farantouris Insurance & Financial Advisors. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία στους συνεργάτες και συγγενείς Α΄ βαθμού της εταιρίας, να σπουδάσουν με προνομιακά δίδακτρα στα προγράμματα του Mediterranean College (MC) και του Mediterranean Professional Studies (MPS).

 

Από την πλευρά της, η εταιρία Farantouris Insurance & Financial Advisors θα συνεργάζεται  με το Career Office του Mediterranean College υποστηρίζοντας όλες τις δράσεις του Σχεδίου Απασχολησιμότητας του Κολεγίου (Employability Scheme), ενώ θα ενημερώνει το Κολλέγιο για ανοιχτές θέσεις σε επίπεδο πρακτικής άσκησης και προσφοράς εργασίας σε φοιτητές, καθώς και guest lectures. 

Σχετικές ειδήσεις
Mediterranean College: Bραβείο καλύτερης παρουσίας στο διαδίκτυο!
22.02.2017 17:19
Σημαντική διάκριση για το Mediterranean College στα WebX Awards που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.
Το Mediterranean College συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη
20.10.2016 11:04
Το Mediterranean College, το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το οποίο από το 1977  μεταφέρει τη Βρετανική εκπαίδευση στη χώρα μας, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη (ως παράρτημα του Mediterranean College Αθήνας), ανακοινώνοντας παράλληλα και την παράταση των εγγραφών στα προγράμματά του, έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.
Mediterranean College - Αυτή τη φορά εμπιστέψου τον εαυτό σου!
15.07.2016 15:02
Mediterranean College... Ο «κώδικας» της σωστής απόφασης θα πρέπει να είναι κοινός. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Να εμπιστεύεσαι το περιβάλλον του εκπαιδευτικού ιδρύματος που θα επιλέξεις.
4ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο στο Mediterranean College
12.05.2016 10:50
Για 4η συνεχή χρονιά το Mediterranean College ανακοινώνει τη διοργάνωση Διεπιστημονικού Φοιτητικού Συνεδρίου (4th Student Excellence Conference) στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων για τους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.
Συνεργασία Mediterranean College‬ και Ομίλου Orphee Beinoglou International Forwarders and Logistics‬
22.04.2016 10:33
Μια ακόμη κορυφαία συνεργασία στρατηγικής σημασίας για το 1ο Αγγλόφωνο Ιδιωτικό Κολλέγιο‬ της Ελλάδας. Στο πλαίσιο διεύρυνσης των συνεργασιών με πρωτοπόρες εταιρίες στον κλάδο τους, το Mediterranean College‬, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Όμιλο Orphee Beinoglou International Forwarders and Logistics, την κορυφαία εταιρεία logistics, μεταφορών, αποθηκεύσεων, μετακομίσεων & διανομών της Ελλάδας. ‬‬‬