Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

The Athenaeum Cave

The Athenaeum Cave
Η Belle VUE οργανώνει για τρίτη φορά το ετήσιο mod/sixties event με τίτλο The Athenaeum Cave και με μεγάλη ικανοποίηση φιλοξενεί μια από τις ανοδικότερες βρετανικές μπάντες, τους DC Fontana.

Η Belle VUE οργανώνει για τρίτη φορά το ετήσιο mod/sixties event με τίτλο The Athenaeum Cave και με μεγάλη ικανοποίηση φιλοξενεί μια από τις ανοδικότερες βρετανικές μπάντες, τους DC Fontana.

Το όλο ευχάριστο γεγονός θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου στο πρόσφατα ανακαινισμένο Planet Music. Οι DC Fontana σκοπεύουν να φέρουν στις αποσκευές τους τον πιο φρέσκο ήχο της νέας σκηνής της δεκαετίας του \'60. Πιο συγκεκριμένα, θα μας φέρουν ένα ιδιαίτερο μίγμα mod jazz, psychodelicious soul beat, μαζί με την πρόσφατη κυλοφορία τους Soul Soup.

Οι DC Fontana αποτελούνται από έντεκα έμπειρους μουσικούς, με αισθητή παρουσία στα βρετανικά charts και live με ονόματα όπως οι Kula Shaker και Pucho & His Latin Soul Brothers.

Ο ήχος τους αδιαμφισβήτητα δεν απευθύνεται μόνο στους θαυμαστές της δεκαετίας του ’60, αλλά και σε όσους έχουν κυρίως ανοιχτό μυαλό στο θέμα μουσική , καθώς συνδυάζουν το νέο με το παλαιό, το σύγχρονος με το αναδρομικό, το αιχμηρό με το ευγενές, προσφέροντας ένα παραλήρημα στο dancefloor!

Οι δικοί μας Dr. Vodkatini θα κάνουν ένα προσεγμένο support, με περισσή φροντίδα, στους DV Fontana, παρουσιάζοντας τους ήχους του Flamingo Club.

Επίσης, οι DJs της Belle VUE θα προσφέρουν και αυτοί τις υπηρεσίες τους πριν και μετά τις ζωντανές εμφανίσεις, σε groovy ατμόσφαιρα με RnB, Boogaloo, Gagare, Freakbeat και psychedelic τόνους, ενώ περιλαμβάνεται και εικαστική έκθεση από την Ms. Geanie.

Info
DC Fontana και Dr. Vodkatini
Planet Music, Αρδήττου 44, Μέτς
9 Νοεμβρίου
Τιμές εισιτηρίων: 18 και 22 ευρώ
Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.dcfontana.co.uk/
www.myspace.com/drvodkatini
http://www.planetmusiclive.com/

Σχετικές ειδήσεις
Jacinta – Eleni – Juana: Ένα trio από τη Νέα Υόρκη στο Athenaeum Κελάρι
07.07.2016 11:06
Στις 13 Ιουλίου 2016 το τρίο Jacinta, Eleni, Juana θα εμφανιστεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά, στο ATHENAEUM Κελάρι, μαζί με τρεις εξαιρετικούς guests μουσικούς.
Ο Δημήτρης Κ. Καρράς live στο Athenaeum Κελάρι
27.04.2016 11:13
Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, ο Δημήτρης Κ. Καρράς θα βρίσκεται από τις 22:30 στο Athenaeum Κελάρι για να μοιραστεί τραγούδια δικά του και τραγουδοποιών που έχει ξεχωρίσει.
Ο Πέτρος Σαριδάκης ζωντανά στο Κελάρι Athenaeum
31.03.2016 13:00
Με το ολοκαίνουριο album «Το Νάμι» στις αποσκευές του, ο Πέτρος Σαριδάκης θα μας ταξιδέψει σε τόπους μουσικούς ξεκινώντας από το Κελάρι Athenaeum το Σάββατο 16 Απριλίου 2016.
Η Ελένη Αράπογλου στο Κελάρι Athenaeum
08.03.2016 12:23
Μετά τις συναυλίες της στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη, η Ελένη Αράπογλου τραγουδά πάλι στην Αθήνα, στο Κελάρι Athenaeum με ένα πρόγραμμα γεμάτο ήχους και εναλλαγές jazz και soul, μελωδίες από την Αργεντινή αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.
«Μουσικοί συσχετισμοί» με τον Άρη Γραικούση στο Athenaeum
22.02.2016 14:41
Ο Άρης Γραικούσης σ' ένα ρεσιτάλ αντιθέσεων και εναλλαγών, ερμηνεύει στο πιάνο διαχρονικά "κλασσικά" κομμάτια και τραγουδάει επιλεγμένα τραγούδια, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στο Athenaeum.