Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

The Athenaeum Cave

The Athenaeum Cave
Η Belle VUE οργανώνει για τρίτη φορά το ετήσιο mod/sixties event με τίτλο The Athenaeum Cave και με μεγάλη ικανοποίηση φιλοξενεί μια από τις ανοδικότερες βρετανικές μπάντες, τους DC Fontana.

Η Belle VUE οργανώνει για τρίτη φορά το ετήσιο mod/sixties event με τίτλο The Athenaeum Cave και με μεγάλη ικανοποίηση φιλοξενεί μια από τις ανοδικότερες βρετανικές μπάντες, τους DC Fontana.

Το όλο ευχάριστο γεγονός θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου στο πρόσφατα ανακαινισμένο Planet Music. Οι DC Fontana σκοπεύουν να φέρουν στις αποσκευές τους τον πιο φρέσκο ήχο της νέας σκηνής της δεκαετίας του \'60. Πιο συγκεκριμένα, θα μας φέρουν ένα ιδιαίτερο μίγμα mod jazz, psychodelicious soul beat, μαζί με την πρόσφατη κυλοφορία τους Soul Soup.

Οι DC Fontana αποτελούνται από έντεκα έμπειρους μουσικούς, με αισθητή παρουσία στα βρετανικά charts και live με ονόματα όπως οι Kula Shaker και Pucho & His Latin Soul Brothers.

Ο ήχος τους αδιαμφισβήτητα δεν απευθύνεται μόνο στους θαυμαστές της δεκαετίας του ’60, αλλά και σε όσους έχουν κυρίως ανοιχτό μυαλό στο θέμα μουσική , καθώς συνδυάζουν το νέο με το παλαιό, το σύγχρονος με το αναδρομικό, το αιχμηρό με το ευγενές, προσφέροντας ένα παραλήρημα στο dancefloor!

Οι δικοί μας Dr. Vodkatini θα κάνουν ένα προσεγμένο support, με περισσή φροντίδα, στους DV Fontana, παρουσιάζοντας τους ήχους του Flamingo Club.

Επίσης, οι DJs της Belle VUE θα προσφέρουν και αυτοί τις υπηρεσίες τους πριν και μετά τις ζωντανές εμφανίσεις, σε groovy ατμόσφαιρα με RnB, Boogaloo, Gagare, Freakbeat και psychedelic τόνους, ενώ περιλαμβάνεται και εικαστική έκθεση από την Ms. Geanie.

Info
DC Fontana και Dr. Vodkatini
Planet Music, Αρδήττου 44, Μέτς
9 Νοεμβρίου
Τιμές εισιτηρίων: 18 και 22 ευρώ
Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.dcfontana.co.uk/
www.myspace.com/drvodkatini
http://www.planetmusiclive.com/

Σχετικές ειδήσεις
Το Amorgo quintet στο Κελάρι Athenaeum
02.02.2017 12:24
Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 το Κελάρι Athenaeum φιλοξενεί ξανά τη Φένια Παπαδόδημα και το Amorgo quintet.
Ο Δημήτρης Kαλατζής live στο Κελάρι ATHENAEUM
24.11.2016 15:57
O πιανίστας Δημήτρης Kαλατζής παρουσιάζει ένα jazz αφιέρωμα στο Κελάρι ATHENAEUM το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.
Η Κορίνα Λεγάκη με σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς στο Κελάρι του Athenaeum
08.11.2016 14:52
Η Κορίνα Λεγάκη για τέσσερις Παρασκευές θα βρεθεί στο Κελάρι του Athenaeum, με έναρξη στις 18 Νοεμβρίου, όπου σε κάθε της εμφάνιση φιλοξενεί και μια σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού τραγουδιού.
Ο Δημήτρης Κ. Καρράς live στο Athenaeum Κελάρι
27.04.2016 11:13
Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, ο Δημήτρης Κ. Καρράς θα βρίσκεται από τις 22:30 στο Athenaeum Κελάρι για να μοιραστεί τραγούδια δικά του και τραγουδοποιών που έχει ξεχωρίσει.
Ο Πέτρος Σαριδάκης ζωντανά στο Κελάρι Athenaeum
31.03.2016 13:00
Με το ολοκαίνουριο album «Το Νάμι» στις αποσκευές του, ο Πέτρος Σαριδάκης θα μας ταξιδέψει σε τόπους μουσικούς ξεκινώντας από το Κελάρι Athenaeum το Σάββατο 16 Απριλίου 2016.