Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Νέοι Στιχουργοί Στο Φως: Η 3η συναυλία του Μικρού Πολυτεχνείου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Νέοι Στιχουργοί Στο Φως: Η 3η συναυλία του Μικρού Πολυτεχνείου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Για ακόμη μια χρονιά έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε την εκδήλωση του Μικρού Πολυτεχνείου, "Νέοι Στιχουργοί Στο Φως".

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους νέους κι ελπιδοφόρους δημιουργούς να ζωντανεύουν τον λόγο τους μέσα από γνώριμες αλλά και νεοερχόμενες φωνές.

"Εδώ είμαστε πάλι. Το Μικρό Πολυτεχνείο και οι στιχουργοί του που βγαίνουν στο φως. Οι παλιοί μας συνοδοιπόροι ήδη έχουν παρουσία στο τραγούδι. Μελοποιούνται και καταλαμβάνουν επάξια σιγά σιγά τον χώρο τους στο Ελληνικό τραγούδι.

Παρέα με τον Θράσο Καμινάκη (ψυχή του Μικρού Πολυτεχνείου) κάνουμε συχνά έναν αληθινά συγκινητικό απολογισμό μετρώντας νέες φωνές που αρθρώνουν και ορθώνουν στιχουργικό λόγο σε μια χώρα που μετράει πληγές σε ένα τοπίο όπου το ελληνικό τραγούδι στριμώχνεται λόγω έλλειψης στήριξης από τη δισκογραφία η οποία είναι ανύπαρκτη. Ωστόσο η τέχνη είναι εδώ. Το τραγούδι ανασαίνει βαθιά όπου υπάρχουν δημιουργοί που φλέγονται από την ανάγκη να δημιουργήσουν κάτι από το τίποτα.

Ευχαριστούμε τους συνθέτες που αγκάλιασαν και αυτό το υλικό, τον Αλέξανδρο Γερασίμου που βοήθησε στην οργάνωση και το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο που μας ξαναφιλοξενεί."

Φωτεινή Λαμπρίδη

Συμμετέχουν οι: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΜΙΖΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΨΟΚΑΒΑΔΗΣ, ΞΕΝΙΑ ΡΟΔΟΘΕΑΤΟΥ, ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΛΑΙΟΘΟΔΩΡΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΡΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΙΩΝΗΣ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
24.01.2017 16:14
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Μ' αρέσει να ζω».
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
11.10.2016 16:24
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος θα εμφανιστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Οι Μέτοικοι ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage
03.03.2016 13:24
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 τέσσερεις νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, "μετοικίζουν" στο Γυάλινο – UpStage.