Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Pasión del Tango στο Half Note

Pasión del Tango στο Half Note

Πάθος για έρωτα και ζωή με διαχρονικές μελωδίες Τango, χορό και άρωμα Αργεντινής στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Ο σολίστ της χρωματικής φυσαρμόνικας Κώστας Βλαχόπουλος και ο Αργεντίνος κιθαρίστας και τραγουδιστής Herman Mayr θα μας μυήσουν στην μαγεία του αυθεντικού Τango για δύο ξεχωριστές βραδιές με τίτλο Pasión del Tango την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και 4 Φεβρουαρίου.  

Οι δύο εξαίρετοι μουσικοί δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ντουέτο που συνδυάζει μοναδικά το αργεντίνικο Τango με latin και blues αποχρώσεις.  Επί σκηνής τους συνοδεύουν οι χορευτές Μαρία Θωμοπούλου και Άρης Χρυσοστομίδης, δημιουργώντας  μια μουσικοχορευτική παράσταση που ξεχειλίζει από πάθος. Αγαπημένα τραγούδια, εντυπωσιακές χορευτικές κινήσεις και μυσταγωγική ατμόσφαιρα: ότι ακριβώς, δηλαδή, υποδηλώνει και ο τίτλος!  

Ας χαθούμε στους δρόμους του Tango…

Κώστας Βλαχόπουλος: χρωματική φυσαρμόνικα
Herman Mayr: κιθάρα, πιάνο , φωνή
Χορεύουν οι Μαρία Θωμοπούλου και Άρης Χρυσοστομίδης.

Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Μουσικά φεγγάρια με τον Γιώργο Κατσαρό στο Half Note
18.11.2015 17:09
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εμφάνισή του στη λίμνη Βουλιαγμένης, ο εξαιρετικός σαξοφωνίστας Γιώργος Κατσαρός, έρχεται στο Half Note.
Στιγμές με τον Μίμη Πλέσσα και τον Δάκη στο Half Note
06.11.2015 13:49
Μετά την τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία των εμφανίσεών τους στη λίμνη Βουλιαγμένης και στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ο Μίμης Πλέσσας και ο Δάκης έρχονται στο Half Note.
Οι Electrocutango με τους Raquel Greenberg και Ramiro Izurieta στο Half Note
02.11.2015 15:14
Οι Electrocutango έρχονται στο Half Note από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου 2015 για να μας παρασύρουν σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια!