Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Η Marina Celeste των Νοuvelle Vague στο El Convento Del Arte!

Η Marina Celeste των Νοuvelle Vague στο El Convento Del Arte!

H “θεατράλε” Marina Celeste των Νοuvelle Vague στην Αθήνα, στο El Convento Del Arte! Α tribute to Nouvelle Vague and more!

H Marina Celeste είναι μία από τις πρώτες αισθαντικές τραγουδίστριες του θρυλικού συγκροτήματος των Νοuvelle Vague του Marc Collin.  Θεωρείται ως η "αγγελική φωνή " των Νοuvelle Vague. Συνεργάστηκε ακόμη με τον Tery Hall από το διάσημο αγγλικό συγκρότημα Τhe Specials.

Η ίδια έχει επίσης μια αξιόλογη προσωπική δισκογραφία με άλμπουμ όπως τα Acidulé, Cinéma Enchanté, The Angel Pop και New Waves σε chanson, bossanova ύφος. Έχει κάνει πάνω από 200 shows σε όλο τον κόσμο. Το νέο της project "Bang Bang Tango " με τον μουσικό παραγωγό και εξαιρετικό κιθαρίστα Bogban Terry αποτελείται από κομμάτια που χαρακτηρίζονται κυρίως από μια neo tango αισθητική χρωματισμένα με την υπέροχη και αισθησιακή της φωνή. Στην Ελλάδα και στο El Covento del Arte θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να την απολαύσουμε στο νέο της single με τίτλο “Supersonic Love” που κυκλοφόρησε από την Universal Music σε στίχους και μουσική του Ιan Ikon και το οποίο κατατάχθηκε ως ένα από τα καλύτερα 20 τραγούδια από τους παραγωγούς του Εν Λευκώ radio για τον μήνα Νοέμβριο που κυκλοφόρησε.

Η βραδιά της συναυλίας της την Παρασκευή 29/1/2016 στο El Covento del Arte που μεταξύ άλλων αποτελεί και αφιέρωμα στους Nouvelle Vague είναι σίγουρο πως θα μας μεταφέρει σε μια θεατράλε ατμόσφαιρα απαράμιλλης γαλλικής φινέτσας...

Σχετικές ειδήσεις
Οι Nouvelle Vague live στο Gazarte
15.06.2016 17:01
Οι Nouvelle Vague επιστρέφουν στην Αθήνα με πλήρη σύνθεση για ένα live στο Gazarte, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.
Οι Trio De Jazz live στο El Convento Del Arte
28.03.2016 13:35
Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, οι Trio De Jazz επανέρχονται στη μουσική σκηνή του El Convento Del Arte, για μία μόνο ζωντανή εμφάνιση.
Η Ελένη των φεγγαριών: Η Ελένη Δήμου ζωντανά στο El Convento Del Arte
15.02.2016 12:33
Η Ελένη των φεγγαριών θα εμπιστευτεί και στους φίλους της τα δικά της μουσικά μυστικά και θα σεργιανίσει μαζί σας στου φεγγαριού τους δρόμους για τέσσερεις Παρασκευές 19 & 26 Φεβρουαρίου, 4 & 11 Μαρτίου 2016 στο El Convento Del Arte.
O Δημήτρης Βασιλάκης με την Κατερίνα Πολέμη live στο El Convento Del Arte
10.02.2016 13:02
Μια μίξη από καινούργιες συνθέσεις της Κατερίνας Πολέμη και του Δημήτρη Βασιλάκη καθώς και αγαπημένα jazz & brazilian standards, παλιά swing, bossa nova & samba έρχονται για μια hot Παρασκευή στο El Convento Del Arte, στις 12 Φεβρουαρίου 2016.
Η Βεατρίκη Ψυχάρη και ο Γιώργος Βουτσίνος στο El Convento Del Arte
05.02.2016 15:14
Η Βεατρίκη Ψυχάρη και ο Γιώργος Βουτσίνος συναντιούνται σ' ένα "Πρώτο Ραντεβού" στο El Convento Del Arte.