Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Energy Athens 2016 στο Contemporary Space Athens

Energy Athens 2016 στο Contemporary Space Athens

Το Chicago Athenaeum, museum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies  παρουσιάζουν για 6ησυνεχή χρονιά τριάντα δύο καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα. Από διαφορετικά πεδία της τέχνης οι καλλιτέχνες  συσπειρώνονται γύρω από το ίδιο ερέθισμα και μας μεταφέρουν την προσωπική τους οπτική για την ενέργεια  της Αθήνας.

 

Ένας από τους σημαντικούς στόχους του European Centre και του Chicago Athenaeum είναι να αναδείξουν τις νέες εικαστικές τάσεις και προβληματισμούς και να υποστηρίξουν κάθε νέα μορφή έκφρασης.

 

Οι καλλιτέχνες, εκπρόσωποι διαφορετικών ειδών τέχνης που παίρνουν μέρος στην έκθεση είναι: Kamil Rutkowski, Nik Martin, Teodosio Sectio Aurea , Αθηνά Σταύρου, Ιωάννης Καραλιάς, Άνθια Μέγα Χαβρέ, Αντωνία Μαντζούκα, Βλάσης Μιχόπουλος, Σύλβια Γιανόβσκα, Γεωργία Λουίζου, Γιάννα Βαρσαμούλη, Γιάννης Κατσάνος, Δέσποινα Ματζάρη, Δημήτριος Γουγόπουλος, Ειρήνη Δουκάκη, Έλενα Ζυμαρά, Έλια Κεραστάρη, Θεοδώρα Ντάκουλα, Θεόδωρος Στάθης, Κωνσταντίνος Βερούτης, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, Λουίζα Δημητρίου , Μαίρη Μπακογιάννη, Μανώλης Μπίτζος, Νένα Στογιάνοβιτς,  Πάμελα-Παναγιώτα Στεφανοπούλου, Στεφανία Κορέντη, Φώτης Δανάλης, Χρήστος Κονταρούδης,  Χριστίνα Κουτσολιούτσου, Ελένη Τσίκα, Χριστίνα Φίλιππα.Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2016.

Σχετικές ειδήσεις
Europe 40under40, έκθεση στο Contemporary Space Athens
09.02.2017 17:33
Το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design θα παρουσιάσει τα πιο ελπιδοφόρα ανερχόμενα ταλέντα της αρχιτεκτονικής και του βιομηχανικού σχεδιασμού της Ευρώπης για το 2016 σε μια αρχιτεκτονική έκθεση που δεν πρέπει να χάσετε.
Energy Athens 2017: Έκθεση στο Contemporary Space Athens
27.12.2016 17:12
Το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design θα παρουσιάσουν για 7η συνεχή χρονιά την καλλιτεχνική έκθεση Energy Athens.
Τάσεις: Ζωγραφική έκθεση στο Contemporary Space Athens
09.11.2016 13:27
Η ομάδα «Ανεξάρτητοι Εικαστικοί Καλλιτέχνες» παρουσιάζει την ζωγραφική έκθεσή της με τίτλο «Τάσεις» στο Contemporary Space Athens, στην Πλάκα.
Réinventer Paris: Έκθεση αρχιτεκτονικής στο Contemporary Space Athens
05.05.2016 15:27
Το Chicago Athenaeum Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει και σας προσκαλεί στην έκθεση αρχιτεκτονικής με τίτλο “Réinventer Paris".
Go fly a kite!: έκθεση χαρταετών στο Contemporary Space Athens
03.03.2016 16:39
Το Chicago Athenaeum, Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει με αφορμή την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, την έκθεση από χειροποίητους χαρταετούς από την Κίνα, το Μπαλί, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, με τίτλο «GO FLY A KITE!» και σας προσκαλεί στα εγκαίνια την Κυριακή 19 Μαρτίου 2016, στις 7.00 μ.μ. στο Contemporary Space Athens.