Το εναλλακτικό συγκρότημα Δραμαμίνη με το τραγούδι «Ο Κομήτης του Χάλεϋ» ψήφισε το κοινό ως νέο Jumping Fish Artist στον τελευταίο διαγωνισμό για το 2015 από το Jumping Fish της COSMOTE.

Το ελληνόφωνο συγκρότημα Δραμαμίνη, που είχε προταθεί για το διαγωνισμό από το Νίκο Πορτοκάλογλου, έχει κυκλοφορήσει ήδη τρεις δισκογραφικές δουλειές ενώ  το 2011 σκηνοθέτησαν την πρώτη δική τους ταινία μικρού μήκους με τίτλο “ΝΕΦΗ”. Συνυποψήφιοι στον ίδιο διαγωνισμό ήταν το φολκ συγκρότημα Polkar και το αγγλόφωνο ροκ συγκρότημα The Delay, που είχαν προτείνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96.6 και ο συντάκτης του www.jumpingfish.gr, Ed Wood αντίστοιχα.

Εκτός από το συγκρότημα Δραμαμίνη, το Jumping Fish της COSMOTE μέσα στο 2015 σύστησε στο κοινό και τους Wedding Singers, τους Sworr και τους No Sequence. Το Jumping Fish της COSMOTE, η πλατφόρμα μουσικής που στηρίζει νέους καλλιτέχνες, έχει αναδείξει μέχρι σήμερα 39 καλλιτέχνες, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, όπως οι: Rous, Minor Project, Irene Skylakaki, Sma Rag Da, Baby Guru, Bangies, Los Mujeros, Σοφία Κουρτίδου, Penny and the Swingin’ Cats, Echo Train, Carte Postale, Ex-Girlfriend’s Perfume κ.ά.

Ο επόμενος διαγωνισμός για το νέο Jumping Fish Artist θα πραγματοποιηθεί τoν Μάρτιο του 2016.