Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Δραμαμίνη οι νέοι καλλιτέχνες του Jumping Fish της COSMOTE

Οι Δραμαμίνη οι νέοι καλλιτέχνες του Jumping Fish της COSMOTE

Το εναλλακτικό συγκρότημα Δραμαμίνη με το τραγούδι «Ο Κομήτης του Χάλεϋ» ψήφισε το κοινό ως νέο Jumping Fish Artist στον τελευταίο διαγωνισμό για το 2015 από το Jumping Fish της COSMOTE.

Το ελληνόφωνο συγκρότημα Δραμαμίνη, που είχε προταθεί για το διαγωνισμό από το Νίκο Πορτοκάλογλου , έχει κυκλοφορήσει ήδη τρεις δισκογραφικές δουλειές ενώ  το 2011 σκηνοθέτησαν την πρώτη δική τους ταινία μικρού μήκους με τίτλο “ΝΕΦΗ”. Συνυποψήφιοι στον ίδιο διαγωνισμό ήταν το φολκ συγκρότημα Polkar και το αγγλόφωνο ροκ συγκρότημα The Delay, που είχαν προτείνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96.6 και ο συντάκτης του www.jumpingfish.gr, Ed Wood αντίστοιχα.

Εκτός από το συγκρότημα Δραμαμίνη, το Jumping Fish της COSMOTE μέσα στο 2015 σύστησε στο κοινό και τους Wedding Singers, τους Sworr και τους No Sequence. Το Jumping Fish της COSMOTE, η πλατφόρμα μουσικής που στηρίζει νέους καλλιτέχνες , έχει αναδείξει μέχρι σήμερα 39 καλλιτέχνες, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, όπως οι: Rous, Minor Project, Irene Skylakaki, Sma Rag Da, Baby Guru, Bangies, Los Mujeros, Σοφία Κουρτίδου, Penny and the Swingin’ Cats, Echo Train, Carte Postale, Ex-Girlfriend’s Perfume κ.ά.

Ο επόμενος διαγωνισμός για το νέο Jumping Fish Artist θα πραγματοποιηθεί τoν Μάρτιο του 2016.

Σχετικές ειδήσεις
«The Beatles Tribute Project» αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE στο Μέγαρο Μουσικής
02.12.2016 15:20
Το «The Beatles Tribute Project», μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αφιερωμένη στη μουσική των θρυλικών Σκαθαριών, μπορούν, μέσω του COSMOTE DEALS for YOU, να απολαύσουν αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE στις 7 Δεκεμβρίου, με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.
Αναστάσιος Ράμμος: Ο νέος νικητής του Jumping Fish
20.10.2016 10:03
Ο Αναστάσιος Ράμμος με το τραγούδι του "Όλα Τα Μυστικά", είναι ο νέος "Καλλιτέχνης του Τριμήνου" μέσα από το διαγωνισμό του JumpingFish.gr, το portal που αναλαμβάνει την ανάδειξη πραγματικά φρέσκων ταλέντων από την εγχώρια μουσική σκηνή!
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φλάουτου ‘Νέοι Καλλιτέχνες 2016’: Ο Τελικός έφτασε
01.06.2016 12:35
Ολοκληρώθηκε και η ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φλάουτου της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης «Νέοι Καλλιτέχνες 2016» και γνωρίζουμε πλέον τους 3 φιναλίστ του μεγάλου τελικού της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2016, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 21:00 η ώρα.
Δραμαμίνη και special guests live στο Σταυρό του Νότου
26.04.2016 12:52
Το συγκρότημα Δραμαμίνη θα βρεθεί στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου την Παρασκευή 13 Μαΐου παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους: τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον George Gaudy!
«Νέοι έλληνες δημιουργοί σήμερα»: Συναυλία με το ΕΣΣΜ στο Μέγαρο
25.04.2016 14:45
Τα έργα 6 νέων δημιουργών θα ερμηνεύσει το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Σύνθεσης «Νέοι έλληνες δημιουργοί σήμερα».