Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο Νικόλας Αδέσποτος στη Σφίγγα

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο Νικόλας Αδέσποτος στη Σφίγγα

Ο Πασχάλης Τσαρούχας συναντά το Νικόλα Αδέσποτο τις Κυριακές στη Μουσική Σκηνή ΣΦΙΓΓΑ.

Έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία σαν ηθοποιός . Ο Πασχάλης Τσαρούχας όμως δεν είναι από τους καλλιτέχνες που αναπαύονται στις δάφνες τους. Συνεχώς ψάχνεται, λέει ναι σε προκλήσεις και δοκιμάζεται σε καινούριες καλλιτεχνικές περιπέτειες.

Η πιο πρόσφατη τον έφερε σε επαφή με τον τραγουδοποιό και ερμηνευτή Νικόλα Αδέσποτο με τον οποίο βρήκαν πολλά κοινά στοιχεία με αποτέλεσμα να προκύψουν καινούρια τραγούδια, διασκευές παλαιότερων και επιτυχημένες κοινές μουσικές εμφανίσεις.

Η καινούρια χρονιά τους βρίσκει να κάνουν ποδαρικό στη μουσική σκηνή Σφίγγα ξεκινώντας την Κυριακή 17 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή (για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων) με ένα οδοιπορικό στο έντεχνο , στο ροκ αλλά και στο καλό λαϊκό ελληνικό τραγούδι.

Ο Πασχάλης και ο Νικόλας ανανέωσαν τις μουσικές ιστορίες που θέλουν να αφηγηθούν και ετοίμασαν ένα πρόγραμμα χωρίς ταμπέλες που θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει από τη ροκ μουσική σκηνή, ελληνική και αγγλόφωνη, μπαλάντες, προσωπικές τους δημιουργίες και διασκευές έκπληξη.

Το πρόγραμμα θα ξεκινά νωρίς, στις 8 το βραδάκι και θα ολοκληρώνεται …κατά βούληση!

Μαζί τους θα εμφανίζονται οι μουσικοί ο Μπάμπης Παναγιωτακόπουλος στα τύμπανα, ο Πέτρος Βασιλειάδης στο μπάσο , ο Γιάννης Ζερβός στην κιθάρα και τα φωνητικά και ο Ματί Παλαιολόγος στα πλήκτρα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα
10.02.2017 15:43
Με έναν καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017 και μία πορεία που μετρά πάνω από 2 δεκαετίες στις αποσκευές του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα κάνει στάση για 4 Σάββατα στη μουσική σκηνή Σφίγγα. 
Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην μουσική σκηνή Σφίγγα
08.11.2016 17:10
Δυο μοναδικές παραστάσεις – αφιέρωμα στο Μανώλη Ρασούλη, θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα Σάββατα 12 και 19 Νοεμβρίου, με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, φίλους, συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους της νεότερης μουσικής σκηνής, που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις πάνω σε πολυαγαπημένα τραγούδια του.
Οι Opera Chaotique στη μουσική σκηνή Σφίγγα
21.10.2016 14:58
Οι Opera Chaotique θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις τέσσερις Κυριακές του Νοεμβρίου για να μας παρουσιάσουν 5 χρόνια αποτυχίες!
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Με μια αναπνοή: Ο Πασχάλης Τσαρούχας live στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
19.08.2016 13:50
Ο Πασχαλης Τσαρούχας, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 έρχεται στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας για να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια που σημάδεψαν την εποχή τους, ταξιδεύοντας μουσικά σε έξι δεκαετίες.