Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Amon Amarth live

Amon Amarth live

To καλύτερο σύγχρονο death metal συγκρότημα της Σουηδίας έρχεται στο Principal Club Theater στη καλύτερη στιγμή της πορείας τους!

Με το demo τους Thor Arise να είναι η πρώτη τους κατάθεση, με στίχους που πραγματεύονται την Νορβηγική μυθολογία και την ζωή των Βίκινγκ, η μπάντα αρχίζει την άνοδο της στον metal κόσμο. Το επόμενο demo με τίτλο The Arrival of the Fimbul Winter το 1994, πουλάει και τα 1000 αντίτυπα του σε λιγότερο από 12 ώρες και τους οδηγεί σε συμβόλαιο με την Pulverised Records.

Η κυκλοφορία του MCD Sorrow Throughout the Nine Worlds γνωρίζει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, αφού και οι 6000 κόπιες εξαντλούνται και αυτό με την σειρά του τους αποφέρει συμβόλαιο με την Metal Blade, με την οποία έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα 7 άλμπουμ και 1 DVD, που το εξώφυλλό του αποτελεί και το artwork για την αφίσα της συναυλίας, το οποίο έγινε χρυσό στις ΗΠΑ. Αυτό που οι προγονοί τους δεν κατάφεραν το 986 μ.Χ, το να κατακτήσουν δηλαδή την Αμερική, το κατάφεραν οι Amon Amarth μιά χιλετία σχεδόν μετά.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Shock Absorber.