Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Jazz για όλους!

Jazz για όλους!
Το Planet Music και το Λιθογραφείο της Πάτρας υποδέχονται για πέντε βραδιές τον Βαγγέλη Κατσούλη και το συγκρότημά του, δηλαδή μια παρέα με τέσσερις συν ένα παγκόσμιας φήμης μουσικούς της τζαζ σκηνής!

Το Planet Music και το Λιθογραφείο της Πάτρας υποδέχονται για πέντε βραδιές τον Βαγγέλη Κατσούλη και το συγκρότημά του, δηλαδή μια παρέα με τέσσερις συν ένα παγκόσμιας φήμης μουσικούς της τζαζ σκηνής!

Από τις 21 έως τις 25 Νοεμβρίου ο μπασίστας Arild Andersen, ο ντράμερ Paul Wertico, ο τρομπετίστας Paolo Fresu και ο σαξοφωνίστας Bendik Hofseth θα παίζουν μαζί με τον ίδιο το Βαγγέλη Κατσούλη και τον πιανίστα Τάκη Φαραζή τη μουσική όλου του κόσμου! Jazz και μόνο jazz!

Ο Βαγγέλης Κατσούλης θα παρουσιάσει και την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, η οποία υπόσχεται πολλά υπέροχα ακούσματα. Ο νέος δίσκος είναι ακυκλοφόρητος ακόμα και πρόκειται να ηχογραφηθεί ζωντανά στη διάρκεια αυτών των εμφανίσεων, ώστε να κυκλοφορήσει για λογαριασμό της αμερικανικής δισκογραφικής εταιρείας Blue Note, με προορισμό τη διεθνή κυκλοφορία του.

Ο Βαγγέλης Κατσούλης και το συγκρότημά του θα εμφανιστούν την Τετάρτη και την Πέμπτη 21 και 22 Νοεμβρίου στο Planet Music στην Αθήνα και την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 23, 24 και 25 Νοεμβρίου στο Λιθογραφείο στην Πάτρα.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Κατσούλη έχει ηχογραφήσει και κυκλοφορήσει τρία album, τα Through The Dark, Silent Voyage και An Unbearably Short Glance. Το Silent Voyage θεωρήθηκε από τον Τύπο ως ένα από τα καλύτερα albuma της χρονιάς αλλά και της τελευταίας εικοσαετίας επί διεθνούς ρεπερτορίου όλων των ειδών μουσικής.

Info
Βαγγέλης Κατσούλης και το συγκρότημά του
21 και 22 Νοεμβρίου
Planet Music, Αρδητού 44, Αθήνα
23, 24 και 25 Νοεμβρίου
Λιθογραφείο, Μαίζωνος 172 Β, τηλ 2610 328 394, Πάτρα

Σχετικές ειδήσεις
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Mario Biondi & Christian McBride: Δύο μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής στο Gazarte
02.03.2016 11:27
Το Gazarte υποδέχεται την Άνοιξη με δύο μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τον λευκό τραγουδιστή με τη "μαύρη φωνή" Mario Biondi την Κυριακή 6 Μαρτίου και τον κορυφαίο μπασίστα της jazz, Christian McBride (κάτοχο 5 Grammy) με το τρίο του, την Τρίτη 8 Μαρτίου, στο Theater και στο Roof Stage, αντίστοιχα!
Haig Yazdjian, Kryfto Trio & Βαγγέλης Καρίπης live στο Άλικο
12.11.2015 15:25
Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 στον φιλόξενο χώρο Άλικο, ο Haig Yazdjian προσκαλεί τον Βαγγέλη Καρίπη και τους Kryftó Trio (Αλέξανδρος Καψοκαβάδης , Γιώργος Κοντογιάννης, Δημήτρης Βαρελόπουλος) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.
Gary Bartz Quartet live @ Duende Jazz Bar
10.11.2015 15:08
Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 και μετά ο Gary Bartz με τους μουσικούς του θα βρίσκεται στο χώρο του Duende Jazz Bar, για ένα special meet n greet με όλους όσους θα αρπάξουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να τον γνωρίσουν από κοντά.
Βαγγέλης Καζαντζής & Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου Club
04.11.2015 15:09
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ανεβαίνει στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου (Club) την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Χρήστου Θηβαίου.