Οι Blame Kandinsky, οι Insect Radio και οι Friend of Gods δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Χάος, πανικός, τρόμος, ουρλιαχτά και γυναικόπαιδα θα κλαίνε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο Ρομάντσο, μέσα σε φώτα, καπνούς και παράξενα μετρήματα για όσους γεννήθηκαν χωρίς groove και ντρέπονται να χτυπήσουν παλαμάκια όποτε βρίσκονται σε κάποια τοπική χοροεσπερίδα.

Με αυτή τη βραδιά οι Blame Kandinsky θα παρουσιάσουν ένα μέρος του καινούριου τους υλικού από τον επερχόμενο δίσκο τους.

Οι Blame Kandinsky είναι ένα math/hardcore κουϊντέτο από την Αθήνα που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2012 ψάχνοντας την δική του χροιά. Τον Δεκέμβριο του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Pink Noise Motel”. Στα 3 χρόνια ύπαρξης τους δεν έχουν καταφέρει να κάνουν ούτε μια συγκεντρωμένη πρόβα και το «χαλσμένο παγκύρ» είναι το δεύτερο όνομα τους. Προσφέρουν με ευσυνειδησία χάος και εκτόνωση σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση.

https://www.facebook.com/BlameKandinskyBand

Οι Insect Radio είναι τέσσερις τύποι από την Αθήνα που κατά κύριο λόγο παίζουν ένα punk/hardcore υβρίδιο με σαφείς αναφορές στο thrash και στο math. Πριν μερικές μέρες, βάζοντάς μας λίγο βίαια στο γιορτινό πνεύμα, ανέβασαν στο κανάλι τους στο Youtube το official video για το τραγούδι τους “A Fine Christian”, σε σκηνοθεσία Νίκου Κούρου. Μαζί με το video γιόρτασαν και το digital release του ντεμπούτου album τους “We Are Trouble”.

http://www.facebook.com/insectradioofficial

Οι Friend Οf Gods είναι μια τριπλέτα προβληματισμένων, ίσως και λίγο προβληματικών, μουσικών που παίζουν ένα είδος post mathcore/ funk/ punk/ garage/ metal, ή αλλιώς με μια λέξη ΧΑΟΣ. Τους αρέσουν οι εκκεντρικές και παράξενες μελωδίες, οι άβολοι ρυθμοί και να πετάνε πράγματα ο ένας στον άλλον. Το ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε το Μαϊο του 2015 με τίτλο “Mad Music For The Apes”, ενώ αυτή την εποχή πραγματοποιούν live με υπέρμετρο ζήλο. Οι Friend of Gods δεν πιστεύουν, ούτε έχουν κάποια σχέση με θεούς και θρησκείες.

https://www.facebook.com/FriendOfGods

Artwork by http://www.facebook.com/ultragrim