Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Blame Kandinsky, Insect Radio και Friend of Gods live στο Ρομάντσο

Blame Kandinsky, Insect Radio και Friend of Gods live στο Ρομάντσο

Οι Blame Kandinsky, οι Insect Radio και οι Friend of Gods δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Χάος, πανικός, τρόμος, ουρλιαχτά και γυναικόπαιδα θα κλαίνε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο Ρομάντσο, μέσα σε φώτα, καπνούς και παράξενα μετρήματα για όσους γεννήθηκαν χωρίς groove και ντρέπονται να χτυπήσουν παλαμάκια όποτε βρίσκονται σε κάποια τοπική χοροεσπερίδα.

Με αυτή τη βραδιά οι Blame Kandinsky θα παρουσιάσουν ένα μέρος του καινούριου τους υλικού από τον επερχόμενο δίσκο τους.

Οι Blame Kandinsky είναι ένα math/hardcore κουϊντέτο από την Αθήνα που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2012 ψάχνοντας την δική του χροιά. Τον Δεκέμβριο του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Pink Noise Motel”. Στα 3 χρόνια ύπαρξης τους δεν έχουν καταφέρει να κάνουν ούτε μια συγκεντρωμένη πρόβα και το «χαλσμένο παγκύρ» είναι το δεύτερο όνομα τους. Προσφέρουν με ευσυνειδησία χάος και εκτόνωση σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση.

https://www.facebook.com/BlameKandinskyBand

Οι Insect Radio είναι τέσσερις τύποι από την Αθήνα που κατά κύριο λόγο παίζουν ένα punk/hardcore υβρίδιο με σαφείς αναφορές στο thrash και στο math. Πριν μερικές μέρες, βάζοντάς μας λίγο βίαια στο γιορτινό πνεύμα, ανέβασαν στο κανάλι τους στο Youtube το official video για το τραγούδι τους "A Fine Christian", σε σκηνοθεσία Νίκου Κούρου. Μαζί με το video γιόρτασαν και το digital release του ντεμπούτου album τους "We Are Trouble".

http://www.facebook.com/insectradioofficial

Οι Friend Οf Gods είναι μια τριπλέτα προβληματισμένων, ίσως και λίγο προβληματικών, μουσικών που παίζουν ένα είδος post mathcore/ funk/ punk/ garage/ metal, ή αλλιώς με μια λέξη ΧΑΟΣ. Τους αρέσουν οι εκκεντρικές και παράξενες μελωδίες, οι άβολοι ρυθμοί και να πετάνε πράγματα ο ένας στον άλλον. Το ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε το Μαϊο του 2015 με τίτλο “Mad Music For The Apes”, ενώ αυτή την εποχή πραγματοποιούν live με υπέρμετρο ζήλο. Οι Friend of Gods δεν πιστεύουν, ούτε έχουν κάποια σχέση με θεούς και θρησκείες.

https://www.facebook.com/FriendOfGods

Artwork by http://www.facebook.com/ultragrim

Σχετικές ειδήσεις
Οι Radio Nowhere - Bruce Springsteen Tribute Band live στο Σταυρό του Νότου
23.01.2017 15:56
This is Radio Nowhere! Is there anybody alive out there? Η πρώτη και μοναδική ελληνική tribute band στη μουσική και τα τραγούδια του «αφεντικού» Bruce Spingsteen, επιστρέφει με το πρώτο της live για το 2017 στο club του Σταυρού του Νότου!
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.