Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Τρεις στο δρόμο…

Τρεις στο δρόμο…
Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου παίζουν τραγούδια που αρέσουν , μπαλάντες, μπλουζ και ροκ μουσικά κομμάτια, σε εμφανίσεις που μένουν αξέχαστες στη μουσική σκηνή  Βαrωδός στη Θεσαλλονίκη.

Τον  Σεπτέμβριο του 2008 ο Παρασκευάς Θεοδωράκης και οι Τρεις στο δρόμο παρουσίασαν δουλεία τους  στο Παρά θιν’ αλός του Δήμου Καλαμαριάς  προσκεκλημένοι του Γιώργου Ανδρέου μαζί με τους:
Ελένη Τσαλιγοπούλου , Χρήστο Θηβαίο, Γεωργία Νταγάκη ,  Σταύρο Σιόλα, Ορέστη Ντάντο.

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης , παίζει κιθάρα και τραγουδά. Άρχισε να ασχολείται με την μουσική το 1995,τελειωσε το μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης το 2002, είναι φοιτητής στα ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας .
Από το 2003 παρουσιάζει την δουλεία του σε μπαράκια της Θεσσαλονίκης (Ζώγια, Ηλιοτρόπιο , Παράλληλος , Μπαμ Τερλελε, Αίγλη, Βάρδια ,Οριεντ Μπάρωδος, κ.α .

Έχει εμφανισθεί στο πρώτο μέρος των συναυλιών του Π. Θαλασσινού και του Λουδοβίκου των Ανωγείων στα Χανιά της Κρήτης.Έλαβε μέρος στη συναυλία του Δημήτρη Νικολουδη – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι –που έγινε στη Ρωμαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης (2004). Έχει εμφανισθεί σε αρκετές γιορτές νεολαίας (Δήμος Θέρμης –Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική- Σέρρες ) και στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου  τραγουδά και παίζει πιάνο , γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη.  Ασχολείται με τη μουσική από το 1991. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης, έχει εμφανισθεί σαν μουσικός σε διάφορα μπαρ και σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Κομοτηνής παρουσιάζοντας έντεχνα και ροκ τραγούδια. 
                                                                                                                        
Τα τελευταία 4 χρόνια συνεργάζεται με τον Παρασκευά Θεοδωράκη  στους Τρεις στο δρόμο. Οι Τρεις στο δρόμο έχουν παίξει μαζί σε αρκετές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη , Χαλκιδική , Χίος, Μυτιλήνη, Νάουσα, Σέρρες, Αθήνα… 
                                                                                                                   
Στο  Livebar Βarωδος  παρουσιάζουν , επιτυχίες  έντεχνης μουσικής από Μάλαμα, Θηβαίος , Θ. Παπακωνσταντίνου ,  Αλκ. Ιωαννίδης και πολλούς άλλους. Ροκ μπαλάντες, έθνο μουσικές και δικά τους τραγούδια, προσφέροντας γνήσια ψυχαγωγία, σκορπώντας απλόχερα συγκινήσεις, ξυπνώντας μνήμες, κινητοποιώντας ευαισθησίες….

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χαΐνηδες για τρεις συναυλίες στο Σταυρό του Νότου Plus
05.10.2016 14:44
Οι Χαΐνηδες ανεβαίνουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για τρεις live εμφανίσεις τα Σάββατα 15, 22, 29 Οκτωβρίου 2016.
Γαλάνη, Τσαλιγοπούλου και Νέγκα μαζί για λίγες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη
05.09.2016 16:12
Τρεις γυναίκες. Τρεις ερμηνεύτριες. Τρεις ξεχωριστές διαδρομές. Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε και το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. Ο θρίαμβος συνεχίστηκε με μία εξαιρετική περιοδεία το καλοκαίρι.
Σεργιάνι στις γειτονιές της Ελλάδας… με τρεις χορωδίες στη Σύρο
13.07.2016 12:09
Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00, στο Κηπάριο της Μεταμόρφωσης, υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, τρεις χορωδίες από το Άργος, τη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη σας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια απ' όλη την Ελλάδα.
Ο Γιάννης Χαρούλης για τρεις συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας
24.05.2016 16:19
Ο Γιάννης Χαρούλης θα δώσει για τρεις συνολικά συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας.

Illegal Operation, Appalachian Cobra Worshipers και Μανώλης Αγγελάκης και τα Θηρία live στο Ίλιον plus
11.04.2016 13:46
Η ιδέα ρίχτηκε στο τραπέζι, "Αφού έχουμε τρεις μπάντες και είμαστε οι ίδιοι μουσικοί, δεν τις παρουσιάζουμε και τις τρεις σε ένα live να τελειώνουμε;" Ε, λοιπόν θα γίνει!