Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου παίζουν τραγούδια που αρέσουν , μπαλάντες, μπλουζ και ροκ μουσικά κομμάτια, σε εμφανίσεις που μένουν αξέχαστες στη μουσική σκηνή  Βαrωδός στη Θεσαλλονίκη.

Τον  Σεπτέμβριο του 2008 ο Παρασκευάς Θεοδωράκης και οι Τρεις στο δρόμο παρουσίασαν δουλεία τους  στο Παρά θιν’ αλός του Δήμου Καλαμαριάς  προσκεκλημένοι του Γιώργου Ανδρέου μαζί με τους:
Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρήστο Θηβαίο, Γεωργία Νταγάκη,  Σταύρο Σιόλα, Ορέστη Ντάντο.

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης , παίζει κιθάρα και τραγουδά. Άρχισε να ασχολείται με την μουσική το 1995,τελειωσε το μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης το 2002, είναι φοιτητής στα ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας .
Από το 2003 παρουσιάζει την δουλεία του σε μπαράκια της Θεσσαλονίκης (Ζώγια, Ηλιοτρόπιο , Παράλληλος , Μπαμ Τερλελε, Αίγλη, Βάρδια ,Οριεντ Μπάρωδος, κ.α .

Έχει εμφανισθεί στο πρώτο μέρος των συναυλιών του Π. Θαλασσινού και του Λουδοβίκου των Ανωγείων στα Χανιά της Κρήτης.Έλαβε μέρος στη συναυλία του Δημήτρη Νικολουδη – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι –που έγινε στη Ρωμαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης (2004). Έχει εμφανισθεί σε αρκετές γιορτές νεολαίας (Δήμος Θέρμης –Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική- Σέρρες ) και στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου  τραγουδά και παίζει πιάνο, γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη.  Ασχολείται με τη μουσική από το 1991. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης, έχει εμφανισθεί σαν μουσικός σε διάφορα μπαρ και σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Κομοτηνής παρουσιάζοντας έντεχνα και ροκ τραγούδια. 
                                                                                                                        
Τα τελευταία 4 χρόνια συνεργάζεται με τον Παρασκευά Θεοδωράκη  στους Τρεις στο δρόμο. Οι Τρεις στο δρόμο έχουν παίξει μαζί σε αρκετές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη , Χαλκιδική , Χίος, Μυτιλήνη, Νάουσα, Σέρρες, Αθήνα… 
                                                                                                                   
Στο  Livebar Βarωδος  παρουσιάζουν , επιτυχίες  έντεχνης μουσικής από Μάλαμα, Θηβαίος, Θ. Παπακωνσταντίνου,  Αλκ. Ιωαννίδης και πολλούς άλλους. Ροκ μπαλάντες, έθνο μουσικές και δικά τους τραγούδια, προσφέροντας γνήσια ψυχαγωγία, σκορπώντας απλόχερα συγκινήσεις, ξυπνώντας μνήμες, κινητοποιώντας ευαισθησίες….