Η ανοικτή Φωτογραφική Ομάδα «ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ» του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ – Αχαΐας διοργανώνει την πρώτη της έκθεση για το 2016.

Το ζητούμενο σε αυτή την έκθεση ήταν να καταγράψει η φωτογραφική μηχανή, αυτό που λείπει από την εικόνα και το στοίχημα για κάθε φωτογράφο, να το αναδείξει. Έτσι οι 70 φωτογραφίες της έκθεσης έρχονται να μας μεταφέρουν σε ένα κόσμο ανύπαρκτο και όμως αληθινό, στον κόσμο της απουσίας και των ονείρων.

Οι επισκέπτες την ημέρα των εγκαινίων θα κληθούν να δώσουν «τίτλο» σε φωτογραφίες που θα επιλέξουν, ώστε να προκύψει, με ένα πρωτότυπο τρόπο, η διαφορετικότητα με την οποία καθένας μπορεί να δει ένα φωτογραφικό έργο.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων θα παραστεί η κ. Μουζακίτη Ελένη (http://elenimouzakiti.com/pages/about), που θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τους παρευρισκόμενους για την καλλιτεχνική φωτογραφία με αφορμή τα έργα της έκθεσης.

Εκθέτουν με αλφαβητική σειρά:

Αθανασία Γκρος, Αιμιλία Σιακοβέλη, Ακριβή Καναβού, Ανδρέας Παπανδρέου, Απόστολος Καλλιακμάνης, Αρετή Λαμπροπούλου, Βασίλης Παναγόπουλος, Βάσω Λυμπέρη, Γιάννης Κοπανάς, Γιάννης Ντάρλας, Γιάννης Πατρώνης, Γιώργος Αναγνώστου, Γιώργος Παναγόπουλος, Γιώργος Χριστολουκάς, Δέσποινα Λέκκα, Δημήτρης Σαρχώσης, Ζωή Προδρομάκη, Θανάσης Αναστασόπουλος, Θάνος Παπαδημητρίου, Κώστας Λεπενιώτης, Κώστας Τσέλος, Λένα Μίμη, Λευτέρης Στεφανίδης, Μαίρη Γιαννοπούλου, Μαρί Αμπλά, Μαρία Γεωργοπούλου, Μαρία Κοσσυφίδου, Μαρία Μητροπούλου, Μαρίνα Κανελλοπούλου, Νάνσυ Μάρκου, Νίκος Σκαλτσάς, Σόνια Πουλή, Στάσια Διακουμίδου, και Φώτης Αθανασόπουλος