Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

No Use For A Name

No Use For A Name
Οι No Use For A Name, μια από τις μεγαλύτερες και πιο μελωδικές punk-rock μπάντες του πλανήτη, θα ηχήσουν για πρώτη φορά live στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο στο An Club παρουσιάζοντας και τον νέο τους δίσκο…

Οι No Use For A Name είναι ίσως η καλύτερη μπάντα μετά τους Bad Religion και Nofx ,πάντα στο ίδιο ύφος και ακόμα πιο μελωδική, με σχεδόν 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο της εναλλακτικής punk-rock μουσικής, έχουν λάβει μερος σε τεράστια festivals ανά τον κόσμο περιοδεύοντας ως headliners σε Αμερική, Ευρώπη, Νότια Αμερική, έχουν παίξει σε Αυστραλία, Ιαπωνία, Καναδά και παράλληλα έχουν κυκλοφορίσει 11 albums στην Fat Wreck Chords/Epitaph.

Στο Αν club έχουμε την ευκαιρία να δούμε live αγαπημένα κομμάτια της δισκογραφίας τους όπως τα αξέχαστα Soulmate, Justified Black Eyes Και International You Day. Το live θα ανοίξουν οι Γερμανοί thrashpunkers Schiesse Minelli που περιοδεύουν με Νο Use For A Name και δικοί μας Plus Dots.

Σχετικές ειδήσεις
Σταύρος Λάντσιας, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος & Γιώργος Καλούδης στην Αγγλικανική Εκκλησία
20.01.2017 14:09
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ώρα 20:30, στην Αγγλικανική Εκκλησία Αθηνών, ο πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με βάση τις μελωδικές του συνθέσεις. Μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσετε τους φυσικούς ήχους των μουσικών οργάνων σ΄ έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Κρατική Ορχήστρα Αθηνών: Καλλιτεχνικός προγραμματισμός 2016 - 2017
14.09.2016 16:49
Ένα σύγχρονο, πολύχρωμο graphic novel, με κεντρικό ήρωα ένα ρομαντικό μαέστρο που, σε… συμπαντικά δύσκολες συνθήκες, ταξιδεύει από πλανήτη σε πλανήτη για να συμφιλιώσει μουσικά όργανα και νότες και να επιτύχει μία, μεγάλη και σημαντική, Μουσική Συμφωνία, είναι στο κέντρο της φετινής εκστρατείας προβολής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Όχι τυχαία, ασφαλώς. Στη νέα καλλιτεχνική της περίοδο 2016-17, η Ορχήστρα παρουσιάζεται, παρά τις δυσκολίες, πιο πολυδιάστατη από ποτέ, διευρύνοντας τις δραστηριότητές της τόσο στο καλλιτεχνικό πεδίο, όσο και στον κοινωνικό και εκπαιδευτικό τομέα.
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Christina Golia & Blue Quartet live στο Faust
20.05.2016 12:05
Η Χριστίνα Γκόλια με τη μελωδική φωνή της, σε ένα ξεχωριστό live τη Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Faust, συντροφιά με τους Blue Quartet.