Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 (ανήμερα των Φώτων), από τις 16.00 μέχρι τα μεσάνυχτα, 10 Έλληνες και Ολλανδοί DJs θα βρεθούν μαζί πίσω από τα deck, στο Christmas Factory (Τεχνόπολη του Δ. Αθηναίων).

Το κοινό θα μπορεί να τους ζητήσει το αγαπημένο τους κομμάτι κάνοντας μια δωρεά στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Μέρος του προγράμματος θα μεταδίδεται ζωντανά από το ράδιο του MAD.

Οι 10 Έλληνες και Ολλανδοί DJs που συμμετέχουν είναι: Barend van Deelen, Ace 2 Ace, DJ Fo, Sander Hoogendoorn, Agent Greg, George Siras, Angelo & Da Mike, Junior Rush, Angel Stoxx, Playmen

Η Ολλανδία από 1ης Ιανουαρίου αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Glass House!

Το Glass House είναι Ολλανδικό concept. Κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη την περίοδο των εορτών στήνεται το γυάλινο σπίτι στο οποίο για 5 ημέρες γνωστοί dj’s παίζουν μουσική αφιλοκερδώς για το κοινό. Όποιος θέλει να ακούσει συγκεκριμένο κομμάτι πρέπει να προσφέρει ένα μικρό ποσό χρημάτων. Το ποσό που συγκεντρώνεται στο τέλος δίνεται για καλό σκοπό.

Το όλο πρόγραμμα μεταδίδεται ζωντανά από τον εκάστοτε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

To Glass House πραγματοποιείται στο πλαίσιο του “The Christmas Factory”, του γιορτινού θεσμού της πόλης που έχει βάλει την Αθήνα τα τελευταία 3 χρόνια ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς καταφέρνει να ενώνει το κομμάτι της ποιοτικής ψυχαγωγίας με την αληθινή διασκέδαση με πρωταρχικό στόχο η μοναδική αυτή εμπειρία να είναι προσιτή σε όλους. Κάθε χρόνο υποδέχεται μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας γεμίζοντάς τους με θετική ψυχολογία και χαρά!

The Christmas Factory

Περισσότερα για το The Christmas Factory μπορείτε να δείτε εδώ.