Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique συνεχίζουν τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις τους στην ιστορική «Βεντέτα» της Θεσσαλονίκης και ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά και στις νύχτες των εορτών!

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι συνεργάτες της γιορτάζουν και ανεβαίνουν στο πάλκο της θρυλικής, vintage μουσικής σκηνής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που εδώ και πολλά χρόνια γράφει τη δική της σημαντική ιστορία στο χώρο του αυθεντικού έντεχνου, λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού.

Με δεδομένη και αποδεδειγμένη την αγάπη της για τα σπουδαία λαϊκά, σμυρναίικα και ρεμπέτικα τραγούδια, αλλά και με συγκίνηση για την παρουσία της στο χώρο που παλλόταν για δεκαετίες αυτό το είδος τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου μαζί με τους  εξαιρετικούς συνεργάτες της στήνουν με τη σειρά τους ένα post μικρασιάτικο πάλκο στη «Βεντέτα», προσαρμοσμένο όμως στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής.

Και προτείνουν ένα παθιασμένο, διονυσιακό πρόγραμμα, που ενώνει το καινούριο με το παλιό, ακριβώς όπως ενώνονται, συνυπάρχουν και εμπεριέχονται στις μουσικές καταβολές όλων μας. Ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, παρουσιασμένα με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, χωρίς να λείψουν και νέα, ανέκδοτα ακόμη τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της Ελένης και των bogaz που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Για έναν ακόμη χειμώνα η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι συνεργάτες της κάνουν την έκπληξη, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Και υπόσχονται πως κάθε live στη «Βεντέτα» θα είναι μία συναρπαστική εμπειρία που θα καθηλώσει το κοινό, με σεβασμό στην παράδοση του χώρου, συνεχίζοντας την ιστορία του και δημιουργώντας ένα νέο, εναλλακτικό τρόπο ουσιαστικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Οι boğaz musique είναι οι: 

Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος –κιθάρες , μπαγλαμά

Χατζησταύρου Αριστείδης – κιθάρες

Τσαρδάκας Απόστολος – κανονάκι, τζουρά

Κελλάρης  Χάρης – κοντραμπάσο

Καλαμάρας Βαγγέλης – τύμπανα

Διαμαντής Αργύρης – κρουστά

Ήχος – Σπυρόπουλος Τάκης

Φωτισμοί – Εμμανουηλίδου Νεκταρία