Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Diminuita “Le petit big band” και Rhythm Hoppers στο Ίλιον plus

Diminuita “Le petit big band” και Rhythm Hoppers στο Ίλιον plus

So Swing Night! Μια βραδιά γεμάτη χορό και με απόλυτη swing διάθεση υπόσχεται η σύμπραξη των Diminuita με τους Rhythm Hoppers στο ΊΛΙΟΝ plus την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016!

Στην πρώτη So Swing Night της χρονιάς, η “Le petit big band” των DIMINUITA επί σκηνής επιλέγοντας από το βασικό της ρεπερτόριο gypsy jazz δημιουργίες του Django Reinhardt, αλλά και πρωτότυπες, “απλώνεται” προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με δημιουργίες του Duke Elligton και άλλων συνθετών της εποχής και συναντά τους Rhythm Hoppers, που με τις ομάδες τους Chorus Line και το performance troup τους, θα παρουσιάσουν χορογραφίες Authentic Jazz και Lindy Hop πλαισιώνοντας χορευτικά την παράσταση .

Μια “swing party” βραδιά που το dj set όπως επίσης και τις χορευτικές φιγούρες αναλαμβάνουν οι Rhythm Hoppers, ενώ οι Diminuita ακροβατούν ανάμεσα στα κιθαριστικά gypsy jazz solos και τους δυναμικούς αυτοσχεδιασμούς των πνευστών.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Σέλας live στο Ίλιον Plus
03.01.2017 16:58
Οι ΣΕΛΑΣ εμφανίζονται live στο Ίλιον Cinema & Stage το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz ft. Haig Yazdjian live στο Ίλιον Plus
30.12.2016 13:35
Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στο ΙΛΙΟΝ plus, μια σύμπραξη γιορτής! Η πολυσχιδής βοκαλίστα Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τους δεξιοτέχνες συνεργάτες της Buzz Bastardz, προσκαλούν τον εκλεκτό ουτίστα και συνθέτη Haig Yazdjian και δημιουργούν μαζί αυτό που γνωρίζουν και αγαπούν, μια αυθεντική πολυσυλλεκτική μουσική διάδραση!
Οι The Speakeasies Swing Band live στο Ίλιον Plus
29.12.2016 14:00
Οι The Speakeasies Swing Band, στο τελευταίο live του '16, έρχονται στο Ίλιον Plus για ένα swing ντελίριο με τη βοήθεια και παρουσία των JazzMatazz και των Athens Boogie.
Dr. Albert Flipout’s One Can Band ft Mickey Pantelous live στο Ίλιον Plus
29.03.2016 14:02
Πολυπράγμων και εξαιρετικά προικισμένος μουσικός με μεγάλη εμπειρία στα μπλουζ, τη τζαζ και τη ροκ μουσική o Mickey Pantelous μας ταξιδεύει Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 στο Ίλιον Plus, με αφορμή την προσωπική κωμικοτραγική ιστορία του συνοδοιπόρου του δόκτορα Flipout* * (Της κονσέρβας κρουστό που έχει δεμένη στο αριστερό του πόδι) στην αμερικάνικη μουσική και ιστορία, με αναφορές σε όλο τον 20ο αιώνα έως τις μέρες μας.
Athens Big Band Goes to the Movies στο θέατρο Παλλάς
26.01.2016 12:50
Με τη μουσική παράσταση της Big Band του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 11.30 το πρωί, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων κλείνει τον κύκλο των χειμερινών εμφανίσεων των Μουσικών του Συνόλων στο θέατρο Παλλάς.