Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Νίκος Παπάζογλου & Λοξή Φάλλαγγα

Νίκος Παπάζογλου & Λοξή Φάλλαγγα
O Νίκος Παπάζογλου και το συγκρότημα του Λοξή Φάλλαγγα, γιορτάζουν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου παραμονή και ανήμερα στο Principal Club Theater στην ελληνική πόλη των ερωτευμένων την Θεσσαλονίκη...!

Δύο μοναδικές παραστάσεις από έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδοποιούς για να θυμηθούμε τραγούδια που αγαπήσαμε. Όσα χρόνια και να περάσουν τα τραγούδια του αγγίζουν τις καρδιές των ανθρώπων με ιδιαίτερη ευαισθησία και απλότητα, τραγούδια όπως Απόψε σιωπηλοί, Ραγίζει απόψε η καρδιά , Υδροχόος, Η ρωγμή του χρόνου, Εγώ δεν είμαι ποιητής , Αύγουστος, Ο μοναχός ο άνθρωπος και δεκάδες άλλα τραγούδια...

Θα ακούσουμε όμως και τραγούδια άλλων ομότεχνων του, κλασσικών, παραδοσιακών και νεότερων που αγαπά ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Αυτά εγγυώνται ένα πρόγραμμα ακρόασης γεμάτο συναισθήματα αλλά και συνάμα ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό.

Η σύνθεση της Λοξής Φάλαγγας είναι: Τραγούδι, Κρουστά, Κιθάρα η Έλενα Δεληχρήστου, Ακουστικό Μπάσο ο Γιάννης Κολοβός , Μπουζούκι ο Παναγιώτης Κουτσούρας, Κιθάρες ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, στο Πιάνο ο Γρηγόρης Σημαδόπουλος, το Βιολί ο Νίκος Οικονομίδης , Βιολοντσέλο η Ιωάννα Κανάτσου.

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Σοφία Παπάζογλου στον Ιανό
09.01.2017 13:44
Η Σοφία Παπάζογλου θα εμφανιστεί στον Ιανό, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, για μία μουσική βραδιά με τίτλο «Οι δικές μας ξένες».
Η Δανάη Παναγιωτοπούλου με τη Λοξή γραμμή ξανά στο ΚΕΤ
03.01.2017 16:02
Η Δανάη Παναγιωτοπούλου επιστρέφει στο ΚΕΤ για μία τρίτη συναυλία, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της και παρουσιάζει τον καινούριο κύκλο τραγουδιών της με τίτλο Εφτά παιδικά τραγούδια για το μικρό εμφύλιο, γραμμένα την τελευταία τριετία.
Λοξή γραμμή, μουσική παράσταση σε 3 μέρη με τη Δανάη Παναγιωτοπούλου στο ΚΕΤ
07.12.2016 11:46
Η Δανάη Παναγιωτοπούλου παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, για πρώτη φορά έναν καινούριο κύκλο τραγουδιών με τίτλο Εφτά παιδικά τραγούδια για το μικρό εμφύλιο, γραμμένα την τελευταία τριετία.
Επτά τραγούδια βγήκαν βόλτα μες τη νύχτα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Ιανό
28.04.2016 14:51
Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές θα μας χαρίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ΙΑΝΟ, στις 21 και 28 Μαΐου 2016.
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.