Οι Last Drive σε ένα special unplugged live set, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016, στο Τριανόν.

Η σημαντικότερη rock’n’roll μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή παρουσιάζει τραγούδια από ολόκληρη την σπουδαία πορεία της όπως οι περισσότεροι δεν τα έχουν ακούσει ποτέ! Είναι μόλις η δεύτερη φορά που επιχειρούν κάτι τέτοιο, μετά το unplugged live που είχαν πραγματοποιήσει στο club Berlin, στο Θησείο, πριν από 22 χρόνια!

Σε αυτές τις δύο πολύ ιδιαίτερες βραδιές, το γνωστό line-up των Last Drive – αποτελούμενο από τους “ιστορικούς” Alex K (μπάσο / φωνή), Γιώργο Καρανικόλα (κιθάρα / φωνή), Chris B.I. (drums) και τον Στέφανο Φλώτσιο (κιθάρα) – θα μας προσφέρει μία απογυμνωμένη ακουστική εκδοχή πολλών αγαπημένων κομματιών τους, χωρίς να αποκλείονται περισσότερες εκπλήξεις. Μία πραγματικά μοναδική εμπειρία ακόμα και για τους παλαιότερους φίλους της μπάντας.

Σημείωση: Ο όμορφος χώρος του Τριανόν έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα. Για καθεμία από τις δύο βραδιές θα διατεθούν, αυστηρά, 350 εισιτήρια καθήμενων, στην τιμή των 12 ευρώ. Κατά συνέπεια, οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους το συντομότερο δυνατό!

www.last-drive.net
http://el-gr.facebook.com/pages/The-Last-Drive/170018633037217