Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΜΟνο...

ΜΟνο...
Μία ομάδα δέκα ταλαντούχων νέων ηθοποιών, υπό την καθοδήγηση του Γρηγόρη Χατζάκη και τη ζωντανή μουσική συνοδεία από το Χρίστο Θεοδώρου, ζωντανεύουν τους χαρακτήρες του παραμυθιού Ο Μαγικός Μονάρχης του Μο, του L. Frank Baum , σε μια ρεαλιστικά παραμυθένια παράσταση .

Σε μια αστική αυλή, ένα βράδυ, συναντιέται τυχαία μια ομάδα ανθρώπων, που ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας και της καθημερινότητας. Σε μια αστική αυλή, ένα βράδυ, αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν ουτοπικό κόσμο, μέσα στον οποίο θέλουν να ενταχθούν. Σ’ αυτή την αστική αυλή, αυτό το βράδυ, αυτοί οι άνθρωποι θα ταξιδέψουν στο μαγικό βασίλειο του Μο, όπου στα ποτάμια ρέει γάλα και στα δέντρα φυτρώνουνε καπέλα και δαχτυλίδια... και θα αντιπαραθέσουν στο παραμύθι τους, τους δικούς τους κακούς δράκους και τους δικούς τους βασιλιάδες.

Παίζουν: Μέλπω Αλεξανδροπούλου, Αντώνης Βαρθαλίτης, Λήδα Θωμαϊδη, Αναστάσης Καραχανίδης, Άννα Κολιοφώτη, Χρήστος Κοροβίλας, Αντρέας Κυριακού, Χριστίνα Κωστάκου, Βάλη Μαυρίδη, Στέφανος Παπατρέχας

Σχετικές ειδήσεις
Τελευταίες παραστάσεις για το «Ανκόρ» του Θεόδωρου Τερζόπουλου στο Θέατρο Άττις
14.02.2017 13:02
Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Ανκόρ, η νέα παράσταση του Θεόδωρου Τερζόπουλου για τα 30 χρόνια του Θεάτρου Άττις, μέχρι την Κυριακή 5 Μαρτίου.
Θα πεθάνω αν πεθάνεις, σε σκηνοθεσία Έλενας Πέγκα στο
29.12.2016 11:31
«Θα πεθάνω αν πεθάνεις», το έργο της Σουηδής συγγραφέως Anna Maria Nygren παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από 6 Ιανουαρίου στο Χώρος Θέατρο, σε μετάφραση Βασίλη Παπαβασιλείου και σε σκηνοθεσία Έλενας Πέγκα. Επί σκηνής θα βρεθεί μια ομάδα ταλαντούχων νεότατων ηθοποιών, οι Γιώργος Βουβάκης, Ορέστης Καρύδας, Κατερίνα Μισιχρόνη και Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.
Η Μηχανή Άμλετ, του Χάινερ Μίλλερ για 3 παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο
02.11.2016 17:11
Το πιο γνωστό και «παράξενο» έργο του Χάινερ Μίλλερ, Η Μηχανή Άμλετ, έργο ορόσημο της μεταμοντέρνας γραφής, επιστρέφει για τρεις “συλλεκτικές” στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Χατζάκη μέσα σε ένα σκοτεινό, ατμοσφαιρικό σκηνικό που επιμελήθηκε ο Αλέκος Φασιανός.
«Ανκόρ» του Θεόδωρου Τερζόπουλου για τα 30 χρόνια του Θεάτρου Άττις
14.09.2016 17:39
Το Θέατρο Άττις, που συμπλήρωσε 30 χρόνια δημιουργικής πορείας και προσφοράς, παρουσιάζει το «Ανκόρ» σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, από 25 Νοεμβρίου, με πρωταγωνιστές την Σοφία Χιλλ και τον Αντώνη Μυριαγκό.
Βάκχες, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου για 2η χρονιά στη Μόσχα
04.03.2016 11:24
Για δεύτερη χρονιά συνεχίζονται στο ιστορικό Electro Theatre Stanislavsky της Μόσχας οι παραστάσεις των "Βακχών" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου.