Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

ΜΟνο...

ΜΟνο...
Μία ομάδα δέκα ταλαντούχων νέων ηθοποιών, υπό την καθοδήγηση του Γρηγόρη Χατζάκη και τη ζωντανή μουσική συνοδεία από το Χρίστο Θεοδώρου, ζωντανεύουν τους χαρακτήρες του παραμυθιού Ο Μαγικός Μονάρχης του Μο, του L. Frank Baum , σε μια ρεαλιστικά παραμυθένια παράσταση .

Σε μια αστική αυλή, ένα βράδυ, συναντιέται τυχαία μια ομάδα ανθρώπων, που ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας και της καθημερινότητας. Σε μια αστική αυλή, ένα βράδυ, αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν ουτοπικό κόσμο, μέσα στον οποίο θέλουν να ενταχθούν. Σ’ αυτή την αστική αυλή, αυτό το βράδυ, αυτοί οι άνθρωποι θα ταξιδέψουν στο μαγικό βασίλειο του Μο, όπου στα ποτάμια ρέει γάλα και στα δέντρα φυτρώνουνε καπέλα και δαχτυλίδια... και θα αντιπαραθέσουν στο παραμύθι τους, τους δικούς τους κακούς δράκους και τους δικούς τους βασιλιάδες.

Παίζουν: Μέλπω Αλεξανδροπούλου, Αντώνης Βαρθαλίτης, Λήδα Θωμαϊδη, Αναστάσης Καραχανίδης, Άννα Κολιοφώτη, Χρήστος Κοροβίλας, Αντρέας Κυριακού, Χριστίνα Κωστάκου, Βάλη Μαυρίδη, Στέφανος Παπατρέχας

Σχετικές ειδήσεις
«Ανκόρ» του Θεόδωρου Τερζόπουλου για τα 30 χρόνια του Θεάτρου Άττις
14.09.2016 17:39
Η νέα παράσταση του Θεάτρου Άττις, είναι το «Ανκόρ» σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, που πρόκειται να παρουσιαστεί από 25 Νοεμβρίου με πρωταγωνιστές την Σοφία Χιλλ και τον Αντώνη Μυριαγκό.
Συνεχίζονται οι
14.07.2016 15:51
Συνεχίζονται στο ιστορικό Electro Theatre Stanislavsky της Μόσχας οι παραστάσεις των "Βακχών" του Ευριπίδη (15, 16 & 17 Ιουλίου), σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου.
Βάκχες, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου για 2η χρονιά στη Μόσχα
04.03.2016 11:24
Για δεύτερη χρονιά συνεχίζονται στο ιστορικό Electro Theatre Stanislavsky της Μόσχας οι παραστάσεις των "Βακχών" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου.
Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού, του Ι. Καμπανέλλη στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
11.11.2015 16:51
Ένα αγαπημένο νεοελληνικό έργο, του σπουδαίου Ιάκωβου Καμπανέλη ζωντανεύει στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη» με έναν θίασο ταλαντούχων ηθοποιών υπό την φρέσκια σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Δάμπαση.
Σαλώμη του Oscar Wilde στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής
04.11.2015 17:05
Η "Σαλώμη", ένα από τα πιο σημαντικά έργα του Όσκαρ Γουάιλντ, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής, σε σκηνοθεσία και μετάφραση του Θέμελη Γλυνάτση, με την Θεοδώρα Τζήμου στον ομώνυμο ρόλο, πλαισιωμένη από μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών.