Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Χριστούγεννα στον Κινηματογράφο με τους Cinema Paradiso Project στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Χριστούγεννα στον Κινηματογράφο με τους Cinema Paradiso Project στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το σινεμά είναι η πηγή της έμπνευσης τους. Τα Χριστούγεννα είναι η αφορμή της νέας τους εμφάνισης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015. Οι Cinema Paradiso Project, με κεντρικό πυρήνα τα Χριστούγεννα σε ρόλους πρωταγωνιστή ή κομπάρσου, θα μας ταξιδέψουν στο χώρο και στο χρόνο. Το μουσικό τους στίγμα: lead vocals που ξεχωρίζουν, ατμοσφαιρικές διασκευές, μελωδίες oνειρικές και διάθεση εορταστική.

 

Μαζί τους η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου. Η 50-μελής χορωδία ενώνει τη φωνή της με τους Cinema Paradiso Project για να φτιάξουν το “Snowman”, να τραγουδήσουν το “Carol of the Bells”, να ονειρευτούν το “White Christmas”, να χορέψουν το βαλς της “Anastasia”, να σώσουν τον Αϊ Βασίλη στο “Nightmare before Christmas” και να ευχηθούν “Merry Christmas Mr Lawrence”. 

 

Στην εορταστική αυτή παράσταση οι Cinema Paradiso Project υποδέχονται ξανά σε έκτακτη φιλική συμμετοχή, τον Βασίλη Λέκκα. Ο διαχρονικός καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει με το γνωστό πάθος και αυθεντικότητα, τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο.

 

CINEMA PARADISO PROJECT

 

Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι

Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο

Ευαγγελία Λοφίτου: ακκορντεόν, επικοινωνία, επιμέλεια οργάνωσης

Γκαλίνα Μπράτουσκα: βιολί

Στέφανος Γιαννόπουλος: τσέλο , φωνητικά

Eυγένιος Μπράτουσκα: κοντραμπάσο

Άγγελος Μπότσης: κλασική κιθάρα

Χριστίνα Κατσιάρη: ακουστική κιθάρα, κείμενα, videos, επιμέλεια προγράμματος και οργάνωσης

Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, ενορχηστρώσεις, τραγούδι/φωνητικά

Ιάκωβος Παυλόπουλος: κρουστά, φωνητικά

 

Τηλέμαχος Αγγελής: αφήγηση

 

Ελπίδα Παουλίνο: Διδασκαλία και Διεύθυνση Παιδικής Χορωδίας Εθνικού Ωδείου

Σχετικές ειδήσεις
Το αφιέρωμα στον Γιάννη Παπαϊωάννου επαναλαμβάνεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
25.01.2017 10:55
Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο επαναλαμβάνει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το μεγάλο αφιέρωμα στον πρωτεργάτη του «κανταδόρικου» ρεμπέτικου τραγουδιού, Γιάννη Παπαϊωάννου, πάντα με τη στήριξη της οικογένειάς του συνθέτη.
Ακύρωση - Ο Κώστας Μακεδόνας και η Βίκυ Καρατζόγλου στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο
06.12.2016 16:17
Ο Κώστας Μακεδόνας, μία από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, παρέα με την Βίκυ Καρατζόγλου και έξι εξαιρετικούς μουσικούς, από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και για όλα τα Σάββατα μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου θα εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. - Οι συναυλίες ακυρώνονται
05.12.2016 16:41
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης γιορτάζει τα Χριστούγεννα με κλασική μουσική και κλασικό κινηματογράφο! Σε συνέχεια των συναυλιών Μπαρόκ και των παραστάσεων για τον συνθέτη Claude Debussy, φέτος τα Χριστούγεννα στο Θέατρο του Ιδρύματος θα έχουν χαρακτήρα ρωσικό.
Δημήτρης Λάππας, Κώστας Γεράκης και Σεμέλη Παπαβασιλείου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
05.12.2016 11:17
"3 Μαύρα Πρόβατα δεν μπαίνουν στο μαντρί!" είναι ο τίτλος του μουσικού προγράμματος του Δημήτρη Λάππα, του Κώστα Γεράκη και της Σεμέλης Παπαβασιλείου, που ξεκινά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».