Το σινεμά είναι η πηγή της έμπνευσης τους. Τα Χριστούγεννα είναι η αφορμή της νέας τους εμφάνισης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015. Οι Cinema Paradiso Project, με κεντρικό πυρήνα τα Χριστούγεννα σε ρόλους πρωταγωνιστή ή κομπάρσου, θα μας ταξιδέψουν στο χώρο και στο χρόνο. Το μουσικό τους στίγμα: lead vocals που ξεχωρίζουν, ατμοσφαιρικές διασκευές, μελωδίες oνειρικές και διάθεση εορταστική.

Μαζί τους η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου. Η 50-μελής χορωδία ενώνει τη φωνή της με τους Cinema Paradiso Project για να φτιάξουν το “Snowman”, να τραγουδήσουν το “Carol of the Bells”, να ονειρευτούν το “White Christmas”, να χορέψουν το βαλς της “Anastasia”, να σώσουν τον Αϊ Βασίλη στο “Nightmare before Christmas” και να ευχηθούν “Merry Christmas Mr Lawrence”. 

Στην εορταστική αυτή παράσταση οι Cinema Paradiso Project υποδέχονται ξανά σε έκτακτη φιλική συμμετοχή, τον Βασίλη Λέκκα. Ο διαχρονικός καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει με το γνωστό πάθος και αυθεντικότητα, τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο.

CINEMA PARADISO PROJECT

Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι

Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο

Ευαγγελία Λοφίτου: ακκορντεόν, επικοινωνία, επιμέλεια οργάνωσης

Γκαλίνα Μπράτουσκα: βιολί

Στέφανος Γιαννόπουλος: τσέλο, φωνητικά

Eυγένιος Μπράτουσκα: κοντραμπάσο

Άγγελος Μπότσης: κλασική κιθάρα

Χριστίνα Κατσιάρη: ακουστική κιθάρα, κείμενα, videos, επιμέλεια προγράμματος και οργάνωσης

Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, ενορχηστρώσεις, τραγούδι/φωνητικά

Ιάκωβος Παυλόπουλος: κρουστά, φωνητικά

Τηλέμαχος Αγγελής: αφήγηση

Ελπίδα Παουλίνο: Διδασκαλία και Διεύθυνση Παιδικής Χορωδίας Εθνικού Ωδείου