«Θα πρέπει να βρούμε με ποιον θα φάμε και θα πιούμε, πριν βρούμε τι θα φάμε και θα πιούμε» είχε πει ο Επίκουρος και στην προκειμένη κατά το ήμισυ το πρόβλημά σας είναι λυμένο. Οπότε καλύτερα να ψάξετε απλώς την κατάλληλη παρέα γιατί θα φάτε στο Secret Garden, το απόλυτο στέκι των νοτίων προαστίων σας περιμένει για τις πιο μεγάλες σας στιγμές!

Το Secret Garden θα πρέπει να γίνει το νέο αγαπημένο στέκι για όσους αγαπούν το καλό κρέας, αφού πρόκειται για ένα παραδοσιακό αυθεντικό steak house που θα αποζημιώσει και τους πιο απαιτητικούς… ουρανίσκους!

Σε ένα καινούργιο χώρο στο κέντρο της Γλυφάδας με διακόσμηση που συνδυάζει το κλασσικό και το σύγχρονο στιλ θα γευτείτε μια μεγάλη ποικιλία κρεατικών, rib eye, picanha, σπαλομπριζόλες, t. bone γάλακτος, μοσχαρίσια μπριζολάκια, strip Loin, ταλιάτα, συκώτι γάλακτος και  χοιρινό μπριζολοπάιδο. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις φανταστικές σαλάτες και τα εξαιρετικά πρώτα πιάτα!

Και το σημαντικότερο: Όλα τα πιάτα στο Secret Garden είναι εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

Από τον Απρίλιο ανοίγει ο παραδεισένιος κήπος του Secret Garden με την πισίνα, με τα τρεχούμενα νερά και τους καταρράκτες, αλλά και τους ψηλούς  φοίνικες, τους καταρράκτες, τα αιωνόβια δέντρα, τις ελιές,  τους ευκάλυπτους,  τις βουκαμβίλιες, τις τριανταφυλλιές και όλων των ειδών τα λουλούδια να πλημμυρίζουν το χώρο με μια πανδαισία χρωμάτων και να δημιουργούν μια πραγματικά μοναδική ατμόσφαιρα στα νότια προάστια.

Ήρθε η ώρα να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία σε ένα μαγευτικό χώρο και… Καλή σας όρεξη!

Διεύθυνση: Δούσμανη 26, Γλυφάδα

Για κρατήσεις: 210 8945861

Website: www.secret-garden.gr