Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Lucky Thirteen: Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ στο Βοτανικός Live Stage

Lucky Thirteen: Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ στο Βοτανικός Live Stage

Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ αδειάζουν από τα συρτάρια τους μουσικές 13 χρόνων σε μια μεγάλη συναυλία , την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE.

 

Το καθαρόαιμο Hip Hop συγκρότημα , παρουσιάζει για τελευταία φορά μέχρι την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, σε ένα live επετειακού χαρακτήρα, όλα όσα συνέβησαν από την Τριλογία , το Άκυρον, το Εύφλεκτον , το Βάπτισμα Πυρός, μέχρι την Εποχή και ετοιμάζεται για νέες μουσικές αναζητήσεις…

 

Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ που υπηρετούν για περισσότερο από μα δεκαετία με συνέχεια και συνέπεια το hip hop, επιμένουν στην  ανεξάρτητη Δισκογραφία και από το 2002 η μουσική τους διανέμεται δωρεάν στο ίντερνετ.

 

Ύστερα  από  συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και απανωτά sold out, μας καλούν λίγο πριν εκπνεύσει το 2015 στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE για να παρουσιάσουν την περιπετειώδη 13χρονη διαδρομή τους και να δώσουν ένα μικρό δείγμα από το… μέλλον τους.

 

«ΧΙΙΙ Χρόνια Βήτα Πεις

27 Δεκεμβρίου 2015

Εσύ, έχεις ακούσει ποτέ ΒΠ;

Έχεις βρεθεί σε κάποια ζωντανή εμφάνιση;

Αν ναι, τότε γνωρίζεις...

Στις 27 Δεκεμβρίου γιορτάζουμε τον δέκατο τρίτο χρόνο μας,

έτοιμοι να παρουσιάσουμε για τελευταία φορά,

όλα όσα συνέβησαν από την Τριλογία, το Άκυρον, το Εύφλεκτον και το Βάπτισμα Πυρός, μέχρι την Εποχή.

Αν είσαι έτοιμος,

τότε σε περιμένουμε,

να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το 2002.

Έπειτα θα επιστρέψουμε όταν εμείς θα είμαστε έτοιμοι...

και ίσως να μην το περιμένεις,

αλλά εκείνη τη στιγμή θα πεις...

"Το περίμενα". Η Ομάδα Είναι Μία».

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κ. Βήτα για δύο live στο Six D.o.g.s
16.01.2017 12:48
Για πρώτη φορά, για δύο συναπτές Πέμπτες, ο Κωνσταντίνος Βήτα φέρνει μαζί του στην σκηνή του Six D.O.G.S, τα ηλεκτρονικά του τοπία, την ακουστική του ευαισθησία και υλικό που ποτέ ως τώρα δεν έχει ακουστεί σε άλλη συναυλία του.
Ο Κ. Βήτα live στην Τεχνόπολη
19.07.2016 13:54
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 ο Κ. ΒΗΤΑ έρχεται με την μπάντα του στην αυλή της Τεχνόπολης.
Οι Kadebostany live στο Βοτανικός live stage (νέα ημερομηνία)
28.04.2016 17:10
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Kadebostany έρχονται ξανά στη χώρα μας για ένα δυναμικό σετ με το γνωστό μείγμα balcan, electro, pop, αλλά και hip hop, bossa nova και tango.
Ο Panda Dub live στο Βοτανικός live stage
08.04.2016 13:47
Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να λάβετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός live stage, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούς πλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub.
Ο Δήμος Αναστασιάδης live στο Βοτανικός Plus
15.03.2016 10:23
Ο Δήμος Αναστασιάδης και η υπέροχη παρέα του, παρατείνουν τις πετυχημένες εμφανίσεις τους, που βάφτισαν «Το τσίρκο μας στην πόλη σας», στο Βοτανικός plus μέχρι το Σάββατο 23 Απριλίου.