Το ΦΛΟΡΑΛ μας καλεί να περάσουμε μοναδικά τις ημέρες των εορτών, με δυνατά, χορευτικά και φουλ εορταστικά live, με ελεύθερη είσοδο.

Οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band ανήμερα τα Χριστούγεννα, οι Sbaraquack στις 26 Δεκεμβρίου 2015, οι Dimitris Tasenas & Τhe Soul Vibrators ανήμερα την Πρωτοχρονιά οι Sugahspank! & The Swing Shoes στις 2 Ιανουαρίου 2016, υπόσχονται να σας χαρίσουν ξεχωριστές  μουσικές στιγμές, στο ατμοσφαιρικό ΦΛΟΡΑΛ.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί! Με πολλή μουσική, ποτό, χορό κι….ό,τι άλλο προκύψει!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/12:

Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band – A Very Merry Beatmas

Οι Sgt.Pepper’s Beatles Tribute Band επιστρέφουν στο Floral ανήμερα τα Χριστούγεννα και σας προσκαλούν να γιορτάσετε a very merry… Beatmas!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band μεταφέρουν τη μαγεία των Σκαθαριών σε live stages της Αθήνας και όχι μόνο. 

Μετά από δύο γεμάτες σαιζόν, η πενταμελής tribute band συνεχίζει να αναβιώνει τη μουσική των Beatles, επιχειρώντας να συμπυκνώσει ολόκληρη την πορεία του κορυφαίου συγκροτήματος σε ένα τρίωρο πρόγραμμα. Τα πασίγνωστα hits -από το “Love Me Do” και το “From Me To You” μέχρι το “Hey Jude” και το “Let It Be”- συνδυάζονται με επιλεγμένα, πιο άγνωστα «διαμάντια» των Fab Four.

Την Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου το κίτρινο υποβρύχιο του Sergeant Pepper θα συναντήσει και πάλι τους Beatlemaniacs της Αθήνας στο Floral, για ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο live party!

Στις 22:00 | Είσοδος ελεύθερη

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/12:

SBARAQUACK live

“Χριστούγεννα ήρθαν πάαλι μα είσαι πάαλι…” τραγουδά μια κυρία στο δρόμο ενώ περπατεί ανέμελη στους δρόμους….ώσπου “Μια Στιγμή…” έπεσε το βλέμμα της σε μια Πάπια ντυμένη Άη-Βασίλης (έρχεται στη Γη..), κοντοστάθηκε, πάγωσε κι αναφώνησε: “Όχι δε γίνεταιαιαι…Δεν είναι δυνατόν…!!! Οι Sbaraquack παίζουν γιορτινιάρικα στο Floral !!! Να Η Ευκαιρία να Καλικαντζαριαστούμε όμορφααααα!!!”

…και μια και δυο του δίνει για τη γειτονιά, διαλαλεί και παντού φωνάζει:

ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΗΣ ΠΑΠΙΑΣ ΤΗ ΜΟΡΦΗ,

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗΗΗΗΗΗ!!!!

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΠΟ!

‘CAUSE ΔΙΧΩΣ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΤΙ ‘Ν’ ΤΟΥΤΗ Η ΓΙΟΡΤΗ?

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝΕ! ΧΑΡΑ ΔΙΧΩΣ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!

Σας περιμένουμε!!! 😀 😀 😀 

Στις 22:00 | Είσοδος  ελεύθερη

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/1:

DIMITRIS TASENAS & THE SOUL VIBRATORS – SHAKE IT FOR NEW YEAR VOL.III

Πρωτοχρονιά με Dimitris Tasenas and the Soul Vibrators!!!!!

Με δονήσεις της ψυχής σας προτείνει το Φλοράλ να περάσετε την 1η νύχτα του 2016!

Οι Soul Vibrators κάνουν ποδαρικό στη νέα χρονιά και έρχονται να ταράξουν τα νερά εγκαινιάζοντας για 3η συνεχόμενη φορά το νέο έτος!!! Όσοι βρεθείτε κοντά μας θα νιώσετε αμέσως αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα και τη δόνηση αγάπης που μοιράζουν με τη μουσική τους.

Φορέστε λοιπόν τα καλά σας , κατάλληλα παπούτσια για χορό και μοιράστε δονήσεις…New Year’s resolution: are you ready to vibrate your soul?

Μαγεμένοι από τον ήχο των 60’s, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν το Μαϊο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators.       

Aπό το rock n roll,  60’s ballands σε Psych Rock και Garage, prom night καταστάσεις και juke box ατμόσφαιρα σε ένα παίξιμο που ξεχειλίζει ενέργεια και προκαλεί για χορό.  Έχουν ήδη εμφανισθεί σε πολλά φεστιβαλ και  μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Στα τέλη του 2013 εξέδωσαν μια εορταστική ηχογράφηση με 3 τραγούδια εμπνευσμένα από τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τίτλο ” Vibrators for Christmas – The Holy Release “,  ενώ τον Οκτώβριο του 2014 εξέδωσαν την πρώτη ολοκληρωμένη mini- έκδοση με τέσσερα τραγούδια που ήδη διαγράφουν μια πορεία στο ζωντανό τους πρόγραμμα, με τίτλο “The Vibes are on – The ‘Residence’ release.

Στις 22:00 | Είσοδος  ελεύθερη

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/1: 

Sugahspank! & The Swing Shoes

H «μαύρη Πειραιώτισσα» Sugahspank! με βαθιά φωνή με μεγάλη εκφραστικότητα και οι κεφάτοι The SwingShoes υποδέχονται το νέο έτος στο αγαπημένο τους Floral.  Οι προηγούμενες εμφανίσεις τους  ήταν εκρηκτικές με πολλά απρόοπτα «τζαμαρίσματα». Νέα χρονιά, νέα  τραγούδια, καλή διάθεση και ενέργεια!

Sugahspank!  – Φωνητικά

Άδωνις Γουλιέλμος – Κιθάρα

Γιώργος Κούτρας – Κιθάρα,Slide guitar, Κλαρινέτο

Πάνος Τομαράς  – Μπάσο

Βαγγέλης Κασβίκης – Ντραμς

Ιάκωβος Κρόκος – Φυσαρμόνικα

Στις 22:00 | Είσοδος ελεύθερη