Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Γεωργία Βεληβασάκη live

Γεωργία Βεληβασάκη live
Η πολυτάλαντη Γεωργία Βεληβασάκη φιλοξενείται στο Ghost House και στο Vinilio για να χαρίσει στο κοινό μελωδίες και ηχοχρώματα, αλλά και τραγούδια από το καινούριο cd, όπου η ιδιαίτερη φωνή της και η στιχουργική της ματιά συνδιαλέγονται με τη μουσικότητα και την έμπνευση του Κώστα Αθυρίδη.

Η Γεωργία Βεληβασάκη, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου Παντελή Θαλασσινό, Μανώλη Μητσιά ,Γιώργο Χατζηνάσιο ,Δημήτρη Μητροπάνο ,Χρήστο Νικολόπουλο και άλλους .

Το 2007 κυκλοφόρησε το cd single Βραδινό Δελτίο, όπου συμμετείχαν με τις μουσικές τους ο Γιώργος Καζαντζής, ο Άρης Ζαρακάς και ο Κώστας Αθυρίδης, σε στίχους της Φωτεινής Λαμπρίδη και της ίδιας. Στα lives και στις συναυλίες συνέπραξε με τον Άρη «Ζάρι» Ζαρακά, από το εναλλακτικό rap συγκρότημα Ρόδες, μια συνεργασία που συνεχίστηκε και τον επόμενο χρόνο. Τον Φεβρουάριο του 2008 ποιήματά της συμπεριλήφθηκαν στον τόμο Σύγχρονοι Έλληνες Λογοτέχνες από τις εκδόσεις Ωρίωνα. Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου η αισθαντικότητα της φωνής της και η στιχουργική της ματιά συνδιαλέγονται με τη μουσικότητα και την έμπνευση του Κώστα Αθυρίδη σε ένα νέο cd με τίτλο GAIA \"Action St\", όπου GAIA το όνομα του σχήματος των δύο δημιουργών. Εν τω μεταξύ, οι συναυλίες και τα lives συνεχίζονται, ενώ είναι στα σκαριά και το πρώτο της έμμετρο παραμύθι για παιδιά.

Συμμετέχει ο Άρης «Ζάρι» Ζαρακάς, τραγουδοποιός και μέλος του εναλλακτικού συγκροτήματος Ρόδες.

Σχετικές ειδήσεις
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας live στο Ίλιον Plus
19.12.2016 15:31
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ΙΛΙΟΝ plus για τέσσερις ξεχωριστές εμφανίσεις, 24-25 του Δεκέμβρη και 6-7 του Γενάρη!
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στο Κremlino
04.10.2016 12:45
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ολοκαίνουργιο Κρεμλίνο για δύο ξεχωριστές εμφανίσεις 8 και 22 του Οκτώβρη!
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη ζωντανά στη Βεντέτα
27.04.2016 13:36
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για τέσσερις εμφανίσεις, από τις 6 Μαΐου 2016, στη θρυλική μουσική σκηνή «ΒΕΝΤΕΤΑ».
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».