Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Το Κουτί της Λήθης

Το Κουτί της Λήθης
Η θεατρική ομάδα Hot Spot παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά, με ανανεωμένο cast ηθοποιών και μόνο για 14 παραστάσεις το έργο του Stephen Bean Το Κουτί της Λήθης σε σκηνοθεσία Κώστα Τσάχρα .

Το Κουτί Της Λήθης είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο και πετυχημένο Παράλογο Θεατρικό Μονόπρακτο του Stephen Bean με πρωτότυπο τίτλο The Little Box of Oblivion.

Ένας άνδρας καθήμενος στο παγκάκι ενός πάρκου, διαβάζει την εφημερίδα του, όταν έρχεται μια γυναίκα και του αφήνει στο παγκάκι ένα κουτί, με μόνη πληροφορία ότι «δεν πρέπει να πειραχτεί καθόλου». Τότε αρχίζει να καταφθάνει μια σειρά ετερόκλητων χαρακτήρων, ο καθένας με μια θεωρία γύρω από το πιθανό περιεχόμενο του κουτιού.Θα το ανοίξει κανείς άραγε; Αυτό που σίγουρα θα ανοίξει είναι ένα νέο Κουτί της Πανδώρας, το περιεχόμενο του οποίου μας εξωθεί σε... εμπειρίες που είναι σίγουρο ότι δεν θα σβήσουν στη λήθη...

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Τσάχρας, Ιπποκράτης Τροβάς , Βασίλης Γιακουμάρος, , Ευαγγελία Αλεξανδρή.

Σχετικές ειδήσεις
Πολυχώρος Vault: Το πρόγραμμα της σεζόν 2016-2017
15.11.2016 17:30
Είκοσι παραστάσεις και δύο μεγάλα project (1 θεατρικό και 1 μουσικό) περιλαμβάνει στο φετινό του πρόγραμμα ο πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS. Έξι παραστάσεις που ξεχώρισαν, από κοινό και κριτικούς, την περασμένη σεζόν και δεκατέσσερις νέες παραγωγές. Δώδεκα σκηνοθέτες θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους τη φετινή θεατρική χρονιά στις δύο σκηνές του Πολυχώρου.
Νεοπτολέμου Μύησις: η πρώτη θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο και το Μουσείο Μπενάκη
02.11.2016 10:53
Το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει το έργο Νεοπτολέμου Μύησις, την πρώτη θεατρική παράσταση στο Μουσείο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Εθνικό Θέατρο, με τίτλο Από τη σιωπή της προθήκης στο θεατρικό λόγο.
Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς – Ενθύμιο, του Stephen Temperley στο θέατρο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες
24.10.2016 17:26
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Ο Αδαής και ο Παράφρων» του Τόμας Μπέρνχαρντ, ο Γιάννος Περλέγκας επιλέγει να σκηνοθετήσει στο θέατρο θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ το έργο «Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς» του Stephen Temperley, με πρωταγωνιστές τους Nαταλία Τσαλίκη και Προμηθέα Αλειφερόπουλο.
Πρόγραμμα της Ομάδας Νάμα για την θεατρική περίοδο 2016-2017
26.08.2016 10:53
Η θεατρική Ομάδα Νάμα της Ελένης Σκότη και του Γιώργου Χατζηνικολάου την φετινή θεατρική περίοδο για πρώτη φορά θα δραστηριοποιηθεί ταυτόχρονα σε δύο θέατρα με τέσσερις παραστάσεις.
Το Παγκάκι, του Αλεξάντερ Γκέλμαν στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
27.04.2016 11:46
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος φιλοξενεί το έργο του Αλεξάντερ Γκέλμαν «Το Παγκάκι», μια παράσταση που έρχεται - μετά από δύο επιτυχημένες σαιζόν στο θέατρο Vault στην Αθήνα- στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών στις 5, 6, 7 και 8 Μαΐου 2016.