Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Meet Market

Meet Market
Η πρώτη θεατρική απόπειρα της συγγραφέως Χριστίνας Θανάσουλα και των συνεργατών της το Meet Market ανεβαίνει στο θέατρο Ροές για 20 μόνο παραστάσεις. Ένα καυστικό κοινωνικό έργο που…θα σπάσει βιτρίνες!

Ένας άντρας. Μια γυναίκα. Καθένας εγκλωβισμένος στη βιτρίνα του. Υποταγμένοι στα πρότυπα του life style της εποχής, μοναδικός στόχος της ζωής τους είναι το φαίνεσθαι. Και οι δύο τόσο μόνοι, που ποτέ δεν ήταν μόνοι. Εκείνη, πριν ζήσει το παρόν, έφτιαχνε μελλοντικά το παρελθόν. Εκείνος, ζούσε σε ένα αέναο παρόν, δημιούργημα της φαντασίας του.

Αρχικά, η σχέση τους αποτελεί μια ευκαιρία να ολοκληρώσουν το παζλ της τέλειας εικόνας τους: το τελευταίο του κομμάτι, είναι το τέλειο ταίρι. Στην πορεία, αρχίζουν να συνδέονται, άθελά τους, συναισθηματικά, γεγονός που τους φέρνει πρώτα σε σύγκρουση με τον εαυτό τους και τελικά τον έναν αντιμέτωπο με τον άλλο. Για μια στιγμή μόνο, έρχονται αντιμέτωποι με την αλήθεια. Το τι θα συμβεί από εκεί και πέρα δεν έχει σημασία. Μπορεί να ξαναγυρίσουν στο αποστειρωμένο, απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον της ατομικής βιτρίνας τους, μπορεί να πορευτούν μαζί από εδώ και πέρα με στόχο και κινητήριο δύναμη την αλήθεια ή να χτίσουν από κοινού μια φωτεινή καινούρια βιτρίνα του τέλειου ζευγαριού.

Σχετικές ειδήσεις
Θάρρος και Αλήθεια: η πρωτότυπη διαδραστική παράσταση ξανά στο Τρένο στο Ρουφ
09.09.2016 16:26
«Θάρρος και αλήθεια» είναι απλά δύο λέξεις; ή ένα παιχνίδι που μας φέρνει ασυναίσθητα αντιμέτωπους με όλα τα θέλω και τα πρέπει της ζωής μας;
Γύρισε Πίσω, της Χριστίνας Σαμπανίκου στο Θέατρο Άβατον
09.09.2016 11:32
Οι Βίκυ Αδάμου και Χριστίνα Σαμπανίκου αποτελούν τα τελευταία χρόνια ένα δημιουργικό δίδυμο που αιφνιδιάζει με το διαφορετικό βλέμμα και το καυστικό χιούμορ του. Mετά την τελευταία τους επιτυχημένη συνάντηση στη μαύρη κωμωδία «Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη» ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και μαζί με τον Θανάση Ζερίτη από τους 4Frontal, παρουσιάζουν το «Γύρισε Πίσω», ένα κωμικό μελλοντολογικό θρίλερ που εκτυλίσσεται σε μια αγνώριστη Αθήνα στο μέλλον.
Πρόγραμμα της Ομάδας Νάμα για την θεατρική περίοδο 2016-2017
26.08.2016 10:53
Η θεατρική Ομάδα Νάμα της Ελένης Σκότη και του Γιώργου Χατζηνικολάου την φετινή θεατρική περίοδο για πρώτη φορά θα δραστηριοποιηθεί ταυτόχρονα σε δύο θέατρα με τέσσερις παραστάσεις.
Θάρρος και αλήθεια, μια πρωτότυπη διαδραστική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ
08.06.2016 14:38
Από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στην καινούργια υπαίθρια θεατρική σκηνή της Αμαξοστοιχίας - Θεάτρου ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ παίζουμε «Θάρρος και αλήθεια».
Το «Γκιακ» για πρώτη φορά στη σκηνή σε σκηνοθεσία Θανάση Δόβρη
21.04.2016 14:22
Η συλλογή διηγημάτων Γκιακ - που σημαίνει αίμα, οικογένεια, εκδίκηση στα Αρβανίτικα - του Δημοσθένη Παπαμάρκου, ένα από τα σημαντικότερα δείγματα νεοελληνικής λογοτεχνίας, παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε θεατρική μορφή σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Θανάση Δόβρη, με μια εκλεκτική ομάδα ηθοποιών & συνεργατών.