Η πρώτη θεατρική απόπειρα της συγγραφέως Χριστίνας Θανάσουλα και των συνεργατών της το Meet Market ανεβαίνει στο θέατρο Ροές για 20 μόνο παραστάσεις. Ένα καυστικό κοινωνικό έργο που…θα σπάσει βιτρίνες!

Ένας άντρας. Μια γυναίκα. Καθένας εγκλωβισμένος στη βιτρίνα του. Υποταγμένοι στα πρότυπα του life style της εποχής, μοναδικός στόχος της ζωής τους είναι το φαίνεσθαι. Και οι δύο τόσο μόνοι, που ποτέ δεν ήταν μόνοι. Εκείνη, πριν ζήσει το παρόν, έφτιαχνε μελλοντικά το παρελθόν. Εκείνος, ζούσε σε ένα αέναο παρόν, δημιούργημα της φαντασίας του.

Αρχικά, η σχέση τους αποτελεί μια ευκαιρία να ολοκληρώσουν το παζλ της τέλειας εικόνας τους: το τελευταίο του κομμάτι, είναι το τέλειο ταίρι. Στην πορεία, αρχίζουν να συνδέονται, άθελά τους, συναισθηματικά, γεγονός που τους φέρνει πρώτα σε σύγκρουση με τον εαυτό τους και τελικά τον έναν αντιμέτωπο με τον άλλο. Για μια στιγμή μόνο, έρχονται αντιμέτωποι με την αλήθεια. Το τι θα συμβεί από εκεί και πέρα δεν έχει σημασία. Μπορεί να ξαναγυρίσουν στο αποστειρωμένο, απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον της ατομικής βιτρίνας τους, μπορεί να πορευτούν μαζί από εδώ και πέρα με στόχο και κινητήριο δύναμη την αλήθεια ή να χτίσουν από κοινού μια φωτεινή καινούρια βιτρίνα του τέλειου ζευγαριού.