Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Meet Market

Meet Market
Η πρώτη θεατρική απόπειρα της συγγραφέως Χριστίνας Θανάσουλα και των συνεργατών της το Meet Market ανεβαίνει στο θέατρο Ροές για 20 μόνο παραστάσεις. Ένα καυστικό κοινωνικό έργο που…θα σπάσει βιτρίνες!

Ένας άντρας. Μια γυναίκα. Καθένας εγκλωβισμένος στη βιτρίνα του. Υποταγμένοι στα πρότυπα του life style της εποχής, μοναδικός στόχος της ζωής τους είναι το φαίνεσθαι. Και οι δύο τόσο μόνοι, που ποτέ δεν ήταν μόνοι. Εκείνη, πριν ζήσει το παρόν, έφτιαχνε μελλοντικά το παρελθόν. Εκείνος, ζούσε σε ένα αέναο παρόν, δημιούργημα της φαντασίας του.

Αρχικά, η σχέση τους αποτελεί μια ευκαιρία να ολοκληρώσουν το παζλ της τέλειας εικόνας τους: το τελευταίο του κομμάτι, είναι το τέλειο ταίρι. Στην πορεία, αρχίζουν να συνδέονται, άθελά τους, συναισθηματικά, γεγονός που τους φέρνει πρώτα σε σύγκρουση με τον εαυτό τους και τελικά τον έναν αντιμέτωπο με τον άλλο. Για μια στιγμή μόνο, έρχονται αντιμέτωποι με την αλήθεια. Το τι θα συμβεί από εκεί και πέρα δεν έχει σημασία. Μπορεί να ξαναγυρίσουν στο αποστειρωμένο, απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον της ατομικής βιτρίνας τους, μπορεί να πορευτούν μαζί από εδώ και πέρα με στόχο και κινητήριο δύναμη την αλήθεια ή να χτίσουν από κοινού μια φωτεινή καινούρια βιτρίνα του τέλειου ζευγαριού.

Σχετικές ειδήσεις
Γύρισε πίσω, της Χριστίνας Σαμπανίκου στο θέατρο 104
21.11.2016 17:27
Οι Βίκυ Αδάμου, Χριστίνα Σαμπανίκου και Θανάσης Ζερίτης –ύστερα από τις επιτυχημένες παραστάσεις τους στο Θέατρο Άβατον- επιστρέφουν δυναμικά σε καινούρια θεατρική στέγη: από τις 26 Νοεμβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή, ‘προσγειώνονται’ στο Black Box του Θεάτρου 104.
ΙRAQ - 9 τόποι επιθυμίας, στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
07.11.2016 13:09
Η θεατρική επιτυχία του off-Broadway «ΙRAQ – 9 τόποι επιθυμίας» της πολυβραβευμένης συγγραφέως Heather Raffo, ανεβαίνει στη θεατρική σκηνή Εργοτάξιον το Νοέμβριο του 2016 , σε σκηνοθεσία της Μαρίας Τσαρούχα.
Θάρρος και Αλήθεια: η πρωτότυπη διαδραστική παράσταση ξανά στο Τρένο στο Ρουφ
09.09.2016 16:26
«Θάρρος και αλήθεια» είναι απλά δύο λέξεις; ή ένα παιχνίδι που μας φέρνει ασυναίσθητα αντιμέτωπους με όλα τα θέλω και τα πρέπει της ζωής μας;
Γύρισε Πίσω, της Χριστίνας Σαμπανίκου στο Θέατρο Άβατον
09.09.2016 11:32
Οι Βίκυ Αδάμου και Χριστίνα Σαμπανίκου αποτελούν τα τελευταία χρόνια ένα δημιουργικό δίδυμο που αιφνιδιάζει με το διαφορετικό βλέμμα και το καυστικό χιούμορ του. Mετά την τελευταία τους επιτυχημένη συνάντηση στη μαύρη κωμωδία «Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη» ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και μαζί με τον Θανάση Ζερίτη από τους 4Frontal, παρουσιάζουν το «Γύρισε Πίσω», ένα κωμικό μελλοντολογικό θρίλερ που εκτυλίσσεται σε μια αγνώριστη Αθήνα στο μέλλον.
Θάρρος και αλήθεια, μια πρωτότυπη διαδραστική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ
08.06.2016 14:38
Από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στην καινούργια υπαίθρια θεατρική σκηνή της Αμαξοστοιχίας - Θεάτρου ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ παίζουμε «Θάρρος και αλήθεια».