Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Louder Than Bombs Fest @ Fuzz club

Louder Than Bombs Fest @ Fuzz club

Όταν η ΕΕ και τα κράτη-μέλη της -όπως το δικό μας- δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο απέναντι στα καραβάνια των ανθρώπων που φεύγουν διωγμένοι από τις πατρίδες τους, είναι απαραίτητο να γίνει και δικιά μας υπόθεση να κάνουμε την αλληλεγγύη πράξη.

 

Μια πρωτοβουλία νέων κινηματογραφιστών της Ελλάδας, με τη συνεργασία του Luben οδήγησε στο να στηθεί το Louder Than Bombs Fest με τη φιλοδοξία να συνδράμει βοηθώντας τόσο άμεσα, οικονομικά και στην πράξη, αλλά και ανοίγοντας το ζήτημα των προσφύγων  σε ένα όσο γίνεται μεγαλύτερο ακροατήριο ανθρώπων, με στόχο να  ενημερωθούν περισσότεροι και να προσφέρουν, να βοηθήσουν κι αυτοί με τη σειρά τους.

 

Γιατί η αλληλεγγύη μας είναι δυνατότερη απ’ τις βόμβες τους.

Μια ημέρα αφιερωμένη στους πρόσφυγες

 

Το Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2015 στο φιλόξενο χώρο του Fuzz Live Music Club θα αφιερώσουμε μια μέρα αποκλειστικά για αυτό το σκοπό. Με μια σειρά από προβολές βραβευμένων κινηματογραφικών ταινιών μικρού μήκους από νέους δημιουργούς, ένα γεμάτο συναυλιακό πρόγραμμα , και bazaar.

 

Με όλα τα έσοδα του φεστιβάλ θα αγοραστούν τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, αντικείμενα πρώτης ανάγκης και οτιδήποτε χρειάζονται συλλογικότητες που φιλοξενούν ή βοηθούν πρόσφυγες (Ενδεικτικά: Κατάληψη Νοταρά 26, Στέκι Μεταναστών, διάφορες πρωτοβουλίες στα ελληνικά νησιά) σε όλη τη χώρα.

 

Όλες οι αναγκαίες αποδείξεις και τα παραστατικά θα αναρτηθούν φανερά από αυτή τη σελίδα μετά τις αγορές των προϊόντων.

 

Καλούμε επίσης οποιαδήποτε ομάδα που θέλει να βοηθήσει και να βοηθηθεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας ενημερώσει για την ως τώρα δράση της καθώς και για τις υπάρχουσες ανάγκες, καθώς και οποιονδήποτε αλληλέγγυο να φέρει στον χώρο του φεστιβάλ  είδη πρώτης ανάγκης.

 

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

 

Πρόγραμμα:

 

19:00 - Πόρτες

19.30 - Προβολές Ταινιών Μικρού Μήκους

21.30 - Live

 

Lineup- live acts |21.30

 

Φοίβος Δεληβοριάς

Μαριέττα Φαφούτη

Zebra Tracks

The Noise Figures

The Jaguar Bombs

307 Jam Squad

The Snails

 

Προβολές | 19.30

 

“45 Βαθμοί” του Τζώρτζη Γρηγοράκη. 14'

Μια μητρόπολη έτοιμη να εκραγεί.  Ένας άνδρας μεταλλάσσεται υπό το οικονομικό βάρος. Η κατάσταση είναι οριακή. Τα όρια πολύ λεπτά.

 

«Σύκο» του Νικόλα Κολοβού. 14`

Η τελευταία επιθυμία της Ελένης, λίγο πριν πεθάνει, είναι ένα σύκο. Ο Κώστας πάει σε μια συκιά και στην προσπάθειά του να κόψει το σύκο πέφτει και σπάει το πόδι του. Ο χρόνος είναι λίγος και ο Κώστας γέρος. Με το σύκο στο χέρι περνά δύσκολες στιγμές μέσα στην απρόβλεπτα σκληρή φύση ώσπου να γυρίσει σπίτι και να εκπληρώσει την τελευταία ευχή της αγαπημένης συζύγου του.

 

«Κουτί» της Κατερίνας Γιαννακοπούλου. 12`

Ένας 'Ανδρας, μία έγκυος Γυναίκα, η Κ.  και ένα ξύλινο κουτί, μέσα σε ένα σπίτι.

Η Κ. εγκλωβισμένη στο ξύλινο κουτί και στις διαθέσεις του Άνδρα.

Ακόμα και αν το κουτί σπάσει, δε μένει ποτέ άδειο.

 

«Το Χαμομήλι» του Νεριτάν Ζιντζιρία. 15`

Είναι μόνη της. Ο κόσμος των ζωντανών είναι μακριά, ενώ ο κόσμος των νεκρών         μυρίζει χαμομήλι.

 

«Joanna» του Παναγιώτη Φαφούτη. 9`

Η Joanna κατεβαίνει κάθε μέρα στο λιμάνι για να βρει την αγάπη.

 

«Bόλτα» της Στέλλας Κυριακοπούλου. 11`

Μαμά και κόρη ξεκινούν από το κέντρο της Αθήνας για να καταλήξουν στα βόρεια προάστια. Η Νίνα νομίζει ότι πάει βόλτα

 

«Dye» του Γιώργου Τελτζίδη. 25`

Προϊόντα τηλεπώλησης, θεωρίες συνομωσίας, τριχόπτωση, σύστημα πυραμίδας, σπρέι πύκνωσης μαλλιών, καλοκαίρι. Ο Παναγιώτης, ο Νίκος και η Φανή είναι μια οικογένεια που ζει στην Αθήνα. Από πάνω τους υπάρχει ένα διαμέρισμα που νοικιάζουν στον Ρασίντ. Όταν ξαφνικά παρουσιαστεί μια ευκαιρία πώλησης του διαμερίσματος, ο καθένας θα κληθεί να διαλέξει μεριά, με τα όρια ανάμεσα στον θύτη και το θύμα να είναι δυσδιάκριτα.

 

Στον χώρο θα λειτουργήσει Bazaar

Σχετικές ειδήσεις
Defcon Fest 8 @ An Club
15.09.2016 12:25
Για 8η χρονιά, στην καρδιά της συναυλιακής Αθήνας, το ιστορικό An Club, το Defcon Fest, δίνει το δυναμικό παρόν, από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2016.
1ο Smoke the Fuzz Fest στο Gagarin 205
06.09.2016 16:47
Η Smoke the Fuzz gigs περήφανα παρουσιάζει το πρώτο Smoke the Fuzz Fest. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της doom / sludge metal αλλά και stoner / psych / space / heavy / blues rock (και όχι μόνο) σκηνής στην Ελλάδα είναι γεγονός!
Ο Ήχος της Σιωπής, του Γιοακίμ Τρίερ
26.04.2016 15:58
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 5 Μαΐου 2016 την ταινία Ο Ήχος της Σιωπής (LOUDER THAN BOMBS) σε σκηνοθεσία του Γιοακίμ Τρίερ.
1st Dope Psych Fest @ An Club
07.03.2016 15:26
Το Πρώτο Dope Psych Fest είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στο An Club.
The Lab Fest vol. III @ An Club
01.03.2016 13:48
Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, η The Lab Records στήνει ξανά την γιορτή της στο An Club. Το Lab Fest vol 3 είναι γεγονός, με τη συμμετοχή κορυφαίων σχημάτων της σκηνής.