Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Το Santa Claus Kingdom υποδέχεται τον θρύλο του Ded Moroz - Father Frost από τη μακρινή Ρωσία!

Το Santa Claus Kingdom υποδέχεται τον θρύλο του Ded Moroz - Father Frost από τη μακρινή Ρωσία!

Το Santa Claus Kingdom στο M.E.C. Παιανίας υποδέχεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο για δύο ημέρες στις 24 και 25 Δεκεμβρίου 2015, το Μάγο των Χριστουγέννων, τον εμβληματικό και επιβλητικό Father Frost που έρχεται μαζί με την πανέμορφη βοηθό - εγγονή του και την ... τρόικα (μην πάει ο νους σας στο κακό... η τρόικα είναι η ανοιχτή άμαξα του, που τη σέρνουν τρία ρωμαλέα άσπρα άλογα!).

 

Ο Father Frost, είναι η εμβληματική χριστουγεννιάτικη φυσιογνωμία που "ξεπηδά" από τα λαϊκά παραμύθια της Ρωσίας, ένας επιβλητικός "μάγος" που με τις μπλε, άσπρες και κόκκινες κάπες του και το μαγικό ραβδί του, έρχεται να μας διηγηθεί τους ρώσικους χριστουγεννιάτικους μύθους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Ζει στο "Παγωμένο Βασίλειο", που η είσοδος του βρίσκεται σε ένα παγωμένο πηγάδι, και με το άρμα του διασχίζει την στέπα προκαλώντας παγετώνες. Αυτή η ιδιότητα του έδωσε και την ονομασία Father Frost (πατέρας των Πάγων) ή Ded Moroz, όπως τον αποκαλούν στην πατρίδα του. Ξέρει να ξεχωρίζει τα καλά από τα κακά παιδιά και σε αντίθεση με τον Santa Claus, μοιράζει τα δώρα του την Πρωτοχρονιά, σαν το δικό μας Άγιο Βασίλη από την Καισαρεία!

 

Θα βρίσκεται στο Santa Claus Kingdom το μεγαλύτερο θεματικό Πάρκο της Αθήνας, την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων, για να τον γνωρίσετε και να φωτογραφηθείτε μαζί του!

 

Ο Father Frost μαζί με την εγγονή του, αφήνουν για λίγο το χωριό τους, την πολιτεία του Βελίκι Ούστιουγκ, στην περιφέρεια Βόλογκντα της Βόρειο- δυτικής Ρωσίας, από όπου κάθε χρόνο ξεκινούν το ταξίδι τους φέρνοντας τα Χριστούγεννα σε ολόκληρη τη Ρωσία. Αυτή η πόλη με την πλούσια πολιτιστική παράδοση είναι και επίσημα η πατρίδα του Ρώσου Αγίου Βασίλη, του Father Frost. Στα βάθη του δάσους ανάμεσα σε έλατα και πεύκα βρίσκεται το Κτήμα του, το οποίο τα τελευταία χρόνια προσελκύει πάρα πολύ κόσμο, τόσο Ρώσους όσο και ξένους. Μαγικά σπιτάκια, το Παλάτι του γέρο- χιονιά, ακόμη και παράρτημα του Ζωολογικού Κήπου της Μόσχας, εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη.

 

Ο Father Frost έρχεται να μας μιλήσει για τις γιορτινές παραδόσεις της Ρωσίας αλλά και του χωριού, που χάνονται στα βάθη των αιώνων.

 

Ακόμη μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη έκπληξη από το Santa Claus Kingdom για μικρούς και μεγάλους!

 

Θα τον πλαισιώσουν μέλη του χορευτικού συγκροτήματος "Μπεριόζκα" με εντυπωσιακές και χορογραφίες φορεσιές ενώ στο πλευρό του Ded Moroz θα βρίσκεται και η πεντάμορφη εγγονή-βοηθός του, η "Σνιγκούρατσκα".

 

Μαγεία, μυστήριο, παραμύθι και παράδοση στα πιο στο πιο ζεστά-παγωμένα Χριστούγεννα που ζήσατε ποτέ, στο πιο ζεστό, Παγωμένο Βασίλειο της Αθήνας!

Σχετικές ειδήσεις
Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά στο Θέατρο Εξ αρχής
31.05.2016 12:40
Το Θέατρο ΕΞΑΡΧΗΣ υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι τους μικρούς του φίλους στο θερινό θεατρικό εργαστήρι, για να περάσουν ευχάριστες στιγμές δημιουργίας και να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του θεάτρου, από 4 Ιουνίου 2016.
Attika Carnival Kingdom στα Αηδονάκια!
25.02.2016 15:19
Το Attika Carnival Kingdom, το πιο «παιχνιδιάρικο» αποκριάτικο event της Αθήνας, έρχεται και φέτος «δριμύτερο», γεμάτο καρναβαλική τρέλα στο Λούνα Παρκ «ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ» στο Μαρούσι.
Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα από την Ομάδα των Πέντε Εποχών στο Θέατρο 104
03.12.2015 13:35
Η Ομάδα των Πέντε Εποχών προτείνει για την περίοδο των Χριστουγέννων την παράσταση «Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα» για 5 Κυριακές στο Θέατρο 104 από τις 6 Δεκεμβρίου 2015.
Santa Claus Kingdom: Η πιο παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία ανοίγει και φέτος τις πύλες της!
30.11.2015 13:31
Santa Claus Kingdom, το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο - 13.000 τετραγωνικά μέτρα! – γεμάτο με 40 παιχνίδια για ΟΛΕΣ τις ηλικίες και ενιαίο εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια, ανοίγει στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας, από τις 5 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 7 Ιανουαρίου 2016.
Ο Νικολύκος στη μακρινή Ντουλαποχώρα - Χρήστος Δασκαλάκης
06.11.2015 12:15
Από τις εκδόσεις Γρηγόρη κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Ο Νικολύκος στη μακρινή Ντουλαποχώρα του Χρήστου Δασκαλάκη σε εικονογράφηση του Γιάννη Ζαμπέλη