Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Golden Love

Golden Love
Σαράντα καταξιωμένοι εικαστικοί καλλιτέχνες ζωγραφίζουν τον έρωτα, στην έκθεση, που κάτω από τον τίτλο Golden Love, εγκαινιάζεται στη νέα αίθουσα τέχνης Kapopoulos Finearts στο Golden Hall την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Έργα σε εκρηκτικά χρώματα,  ζευγάρια με φλογισμένα βλέμματα, τρυφερές αγκαλιές, καρδιές που σκιρτούν, φιλιά γεμάτα πάθος, όρκοι δεμένοι με υποσχέσεις, συναισθήματα αρχέγονα, επιθυμίες ομολογημένες και ανομολόγητες, σώματα ηλεκτρισμένα από την ένταση, γυμνά ή ημίγυμνα, πόθοι ικανοποιημένοι και ανικανοποίητοι σε μια έκθεση που αποθεώνει τον έρωτα σε όλες του τις εκφάνσεις.

Τις δικές τους απόψεις για τον έρωτα καταθέτουν οι ζωγράφοι: Αγγελίδου, Άγγελος, Αντωναρόπουλος, Arman, Βαλυράκη, Βενιός, Βεργή, Γέρος, Γεωργίου , Γκόνου, Deleval, Δρούγκας, Ηλιοπούλου, Καλογεροπούλου , Καράς, Κορνήλιος, Κούτρικας, Κτιστοπούλου, Λάβδας, Μακρουλάκης , Μανωλίδης, Μακρή, Μάτσα, Μυταράς, Ξιφαρά, Παύλος, Παντελιάς, Pare, Ραζής, Ρήνας, Ρούσος, Σάμιος , Σπαθάρης, Σπεράντζας, Σταθόπουλος, Στεφάνου , Φασιανός, Φιλοπούλου, Χαδούλης.

 

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση του Γιώργου Σταθόπουλου στην Kapopoulos Fine Arts
17.02.2017 14:29
Στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής εστιάζει ο νέος κύκλος έργων που παρουσιάζει ο Γιώργος Σταθόπουλος στη νέα του ατομική έκθεση, που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00-17.00.
Έκθεση του Βασίλη Σπεράντζα στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts
21.07.2016 13:48
Μια νέα σειρά έργων ονειρικού χαρακτήρα με ερωτικές διαστάσεις παρουσιάζει ο Βασίλης Σπεράντζας στην έκθεση του που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στις Σπέτσες στις 22 Ιουλίου 2016.
Έκθεση του Γιάννη Κόττη στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts Μύκονος
13.07.2016 13:26
Μοναδικά έργα που υμνούν τη ζωή και τη δύναμη της φύσης φιλοτέχνησε ο Γιάννης Κόττης για τη νέα του έκθεση που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο στις 16 Ιουλίου 2016.
Έκθεση του Κωστή Γεωργίου στην Kapopoulos Fine Arts στην Πάτμο
04.07.2016 13:00
Μια νέα σειρά έργων ζωγραφικής και γλυπτικής, καθώς και έναν εντυπωσιακό γλυπτό κόκκινο ταύρο, σε φυσικό μέγεθος, παρουσιάζει ο Κωστής Γεωργίου στη νέα του έκθεση που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάτμο στις 9 Ιουλίου.
Έκθεση του Γιώργου Σταθόπουλου στην Kapopoulos Fine Arts στο Golden Hall
08.03.2016 17:07
Έργα του των τελευταίων χρόνων, που υμνούν τη ζωή, παρουσιάζει ο Γιώργος Σταθόπουλος στη νέα του ατομική έκθεση, που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Golden Hall, το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 13.00.