Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

«Λαβύρινθος» στο Bios

«Λαβύρινθος» στο Bios

Στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015, το Bios παρουσιάζει μια παράσταση - ζωντανή εγκατάσταση με τίτλο «Λαβύρινθος».

 

Μια παράσταση - ζωντανή εγκατάσταση. Ο μύθος του Μινώταυρου. Ένα σύνολο ατόμων. Ένας χορός. Μία φωνή . Ποιος είμαι Εγώ; Διαδρομή χωρίς παύση. Τι είναι η σκέψη; Συνήθειες, πεποιθήσεις, αναλύσεις, ερμηνείες… Η προσωπική ιστορία, είναι η ιστορία του ανθρώπου; Ποιά κατεύθυνση; Απελευθέρωση. Το τέλος στην αρχή.

 

33 performers του τρίτου έτους της Σχολής Θεάτρου «δήλος», καλούνται να βρουν την έξοδο.

 

Σύλληψη, σκηνοθεσία , χορογραφία : Ζωή Κολλάτου – Σταύρος Κώττας

 

Συμμετέχουν:

Αβρατόγλου Μιχάλης, Αϊβαζίδου Σεβαστή, Βουγίδη Μαριλένα, Γόμπου Βικτώρια, Δημητρίου Ευαγγελία, Δρογγίτη Νένα, Ζεγκίνογλου Νίκος, Καλεσιάκη Δήμητρα, Κανελλοπούλου Φιλία, Καραμπετιάν Χοβίκ, Κωνσταντοπούλου Ελευθερία, Λαμπροπούλου Λίνα, Μανικάς Χρόνης, Μενετιάν Αρμάν, Μιτζέλου Σεμίνα, Μουστάκας Γιάννης, Νικούλης Κώστας, Παγώνης Δημήτρης, Πανέλης Δημήτρης, Παπαευθυμίου Νικόλας, Παπουρτζή Δήμητρα, Παρισσινού Κατερίνα, Παυλίδης Παύλος, Πηγασίου Μαρίνα, Πλέλλη Αναστασία, Ραμπαούνη Βαρβάρα, Ρεκούδη Δέσποινα, Ρουστάνη Νατάσσα, Τσαγκανά Ηλέκτρα, Τσιριγώτη Ελένη, Τσούρμα Θεώνη, Φουντά Ανθή.

 

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Μίχαελ Κόλχαας - Η ιστορία ενός δίκαιου ανθρώπου, του Χάινριχ Φον Κλάιστ για 2η χρονιά στο Bios
06.10.2016 12:47
Η παράσταση Μίχαελ Κόλχαας, Η ιστορία ενός δίκαιου ανθρώπου που είχε θερμή υποδοχή από κοινό και κριτικούς θα παρουσιαστεί σε επανάληψη από την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή του Νοεμβρίου στις 21.00, στο BIOS Tesla.Basement.
The Dome Experience Traces: μια παράσταση – εγκατάσταση ντοκιμαντέρ στο Μπάγκειον
24.02.2016 12:32
Στο πλαίσιο του Dome Event, η plays2place productions σε συνεργασία με την Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 OMONOIA και σε συμπαραγωγή με το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, παρουσιάζουν το The Dome Experience Traces: μια παράσταση – εγκατάσταση ντοκιμαντέρ, σε δραματουργία και σκηνοθεσία Μάρθας Μπουζιούρη και Γιολάντας Μαρκοπούλου.

Ο Κούκος από τον Poka-Yio στο Bios
12.01.2016 13:20
O Poka-Yio παρουσιάζει στο Bios από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, την παράσταση Ο Κούκος.
Αφίξεις-Αναχωρήσεις: Σταθμόs 3 από την ομάδα PartSuspended στο Bios.Tesla
26.11.2015 17:12
Μετά από επιτυχημένες παραστάσεις σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπρίστολ, αλλά και σε χώρους της Αθήνας, η θεατρική ομάδα PartSuspended επιστρέφει στις 3 Δεκεμβρίου 2015 στο BIOS.ΤΕSLA με την παράσταση «Αφίξεις-Αναχωρήσεις: Σταθμόs 3».
Μίχαελ Κόλχαας - Η ιστορία ενός δίκαιου ανθρώπου, του Χάινριχ φον Κλάιστ στο Bios
03.11.2015 12:51
Η Ομάδα "Τρίς" παρουσιάζει στο Bios από τις 30 Νοεμβρίου 2015, τη διασημότερη νουβέλα του Χάινριχ φον Κλάιστ, "Μίχαελ Κόλχαας", βασισμένη στην πραγματική ιστορία του ληστή Χανς Κολχάζεν, που έζησε στα μέσα του 16ου αιώνα στη Γερμανία