Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

«Λαβύρινθος» στο Bios

«Λαβύρινθος» στο Bios

Στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015, το Bios παρουσιάζει μια παράσταση - ζωντανή εγκατάσταση με τίτλο «Λαβύρινθος».

 

Μια παράσταση - ζωντανή εγκατάσταση. Ο μύθος του Μινώταυρου. Ένα σύνολο ατόμων. Ένας χορός. Μία φωνή . Ποιος είμαι Εγώ; Διαδρομή χωρίς παύση. Τι είναι η σκέψη; Συνήθειες, πεποιθήσεις, αναλύσεις, ερμηνείες… Η προσωπική ιστορία, είναι η ιστορία του ανθρώπου; Ποιά κατεύθυνση; Απελευθέρωση. Το τέλος στην αρχή.

 

33 performers του τρίτου έτους της Σχολής Θεάτρου «δήλος», καλούνται να βρουν την έξοδο.

 

Σύλληψη, σκηνοθεσία , χορογραφία : Ζωή Κολλάτου – Σταύρος Κώττας

 

Συμμετέχουν:

Αβρατόγλου Μιχάλης, Αϊβαζίδου Σεβαστή, Βουγίδη Μαριλένα, Γόμπου Βικτώρια, Δημητρίου Ευαγγελία, Δρογγίτη Νένα, Ζεγκίνογλου Νίκος, Καλεσιάκη Δήμητρα, Κανελλοπούλου Φιλία, Καραμπετιάν Χοβίκ, Κωνσταντοπούλου Ελευθερία, Λαμπροπούλου Λίνα, Μανικάς Χρόνης, Μενετιάν Αρμάν, Μιτζέλου Σεμίνα, Μουστάκας Γιάννης, Νικούλης Κώστας, Παγώνης Δημήτρης, Πανέλης Δημήτρης, Παπαευθυμίου Νικόλας, Παπουρτζή Δήμητρα, Παρισσινού Κατερίνα, Παυλίδης Παύλος, Πηγασίου Μαρίνα, Πλέλλη Αναστασία, Ραμπαούνη Βαρβάρα, Ρεκούδη Δέσποινα, Ρουστάνη Νατάσσα, Τσαγκανά Ηλέκτρα, Τσιριγώτη Ελένη, Τσούρμα Θεώνη, Φουντά Ανθή.

 

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Τέχνη, ένας μονόλογος του Δημήτρη Δημητριάδη στο Bios
11.11.2016 15:29
Ο Δημήτρης Τσιάμης παρουσιάζει στο Bios τον μονόλογο Τέχνη, ένα κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό.
Μίχαελ Κόλχαας - Η ιστορία ενός δίκαιου ανθρώπου, του Χάινριχ Φον Κλάιστ για 2η χρονιά στο Bios
06.10.2016 12:47
Η παράσταση Μίχαελ Κόλχαας, Η ιστορία ενός δίκαιου ανθρώπου που είχε θερμή υποδοχή από κοινό και κριτικούς θα παρουσιαστεί σε επανάληψη από την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή του Νοεμβρίου στις 21.00, στο BIOS Tesla.Basement.
Ευτυχισμένες μέρες, του Σ. Μπέκετ, σε σκηνοθεσία Σύλβιας Λιούλιου στο Bios
24.08.2016 15:58
Η Σύλβια Λιούλιου σκηνοθετεί το έργο του Σ. Μπέκετ, Ευτυχισμένες μέρες, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Bios στις 18 Νοεμβρίου 2016, ενώ θα προηγηθεί ένα εργαστήριο για τη διαδικασία ανεβάσματος της παράστασης, το οποίο θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.
Λυσιστράτη: Διαβάστε ελεύθερα το κείμενο την ώρα της παράστασης!
04.08.2016 17:13
Ο Δημήτρης Δημητριάδης και οι Εκδόσεις Νεφέλη, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2016, προσφέρουν ελεύθερη πρόσβαση στο μεταφρασμένο κείμενο της Λυσιστράτης, για ανάγνωση σε κινητά, tablet ή υπολογιστές μέσω του βιβλιομάτ, κατά τη διάρκεια της παράστασης στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου (Παρασκευή και Σάββατο, από τις 19:00 μέχρι τις 24:00).
The Dome Experience Traces: μια παράσταση – εγκατάσταση ντοκιμαντέρ στο Μπάγκειον
24.02.2016 12:32
Στο πλαίσιο του Dome Event, η plays2place productions σε συνεργασία με την Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 OMONOIA και σε συμπαραγωγή με το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, παρουσιάζουν το The Dome Experience Traces: μια παράσταση – εγκατάσταση ντοκιμαντέρ, σε δραματουργία και σκηνοθεσία Μάρθας Μπουζιούρη και Γιολάντας Μαρκοπούλου.