Βοήθησε τις εκδόσεις Μεταίχμιο να χαρίσουν βιβλία σε όσους το έχουν ανάγκη και κέρδισε μια βιβλιοθήκη γεμάτη pocket.

Η σειρά Μεταίχμιο pocket δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των σύγχρονων αναγνωστών. Είναι μια σειρά για εκείνους που αγαπούν πραγματικά το διάβασμα, για εκείνους που θεωρούν ότι τα βιβλία δεν προορίζονται για να μαζεύουν σκόνη στα ράφια, αλλά για να ζουν μαζί μας και να μας συνοδεύουν σε κάθε έντονη στιγμή της καθημερινότητάς μας. Η σειρά αριθμεί πλέον 52 τίτλους -έργα ελληνικής και μεταφρασμένης λογοτεχνίας, κλασικά βιβλία που άφησαν εποχή και άντεξαν στον χρόνο, συναρπαστικές αστυνομικές περιπέτειες και συγκλονιστικές βιογραφίες και μαρτυρίες- σε πολύ χαμηλές τιμές (από 5,47 έως 8,80 €) και σε μικρό, βολικό σχήμα. Τα βιβλία τσέπης των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αγαπήθηκαν αμέσως και έγιναν ανάρπαστα ακριβώς διότι γεννήθηκαν από την ιδέα ότι το διάβασμα δεν πρέπει να αποτελεί προνόμιο: τα βιβλία τσέπης είναι για όλους και μας ακολουθούν παντού.

Στις φετινές γιορτές, αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη αυτό το σύνθημα και να κάνουμε δώρο πολλά βιβλία σε όσους το έχουν ανάγκη. Στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και ζουν σε δύσκολες συνθήκες, αλλά συνεχίζουν να αγαπούν το βιβλίο όσο εμείς. Σε άπορες οικογένειες που δεν μπορούν να αγοράσουν φέτος τα δικά τους δώρα. Σε εκείνους που λαχταρούν την απόλαυση που προσφέρει το διάβασμα, μια απόλαυση που στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ πιστεύουμε ότι δεν θα έπρεπε να στερείται κανένας.

Η πρωτοβουλία #prosferwpocket: Μικρά βιβλία που δίνουν μεγάλη χαρά! πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των εκδόσεων Μεταίχμιο  και προσκαλεί όλους τους αναγνώστες να λάβουν ενεργά μέρος. Συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα που θα βρουν στο www.metaixmio.gr έως τις 10 Ιανουαρίου 2016, αυξάνεται ο αριθμός των βιβλίων που ο εκδοτικός οίκος θα χαρίσει: με 500 συμμετοχές θα δοθούν σε άπορες οικογένειες 50 βιβλία, με 1.000 συμμετοχές 100 βιβλία και ούτω καθεξής!

Συμμετέχοντας σε αυτή την πρωτοβουλία, οι αναγνώστες μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση με έπαθλο μία βιβλιοθήκη γεμάτη pocket! Ο μεγάλος νικητής θα αποκτήσει και τους 52 τίτλους που κυκλοφορούν σε μορφή pocket από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, και συγχρόνως μία βιβλιοθήκη, ευγενική προσφορά της εταιρείας Κ. ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ Α.Ε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου 2016 και το όνομα του τυχερού που κερδίζει τη βιβλιοθήκη με τα pocket θα ανακοινωθεί στο www.metaixmio.gr την επόμενη μέρα, 12 Ιανουαρίου. Διαβάστε ΕΔΩ τους όρους του διαγωνισμού.