Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

"Νοιάζομαι - Μοιράζομαι" στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει την πρωτοβουλία «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι», για την ενίσχυση χιλιάδων οικογενειών, οι οποίες στηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του.

 

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, καλούμαστε να προσφέρουμε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθώς και παιδικά ρούχα, με στόχο την υποστήριξη των συμπολιτών μας, που έχουν πραγματική ανάγκη.

 

Με αυτήν την πρωτοβουλία θα ενισχυθεί ο ΚΥΑΔΑ- Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων. Ο ΚΥΑΔΑ στηρίζει 23.000 ανθρώπους στην Αθήνα- εκ των οποίων οι 4.000 είναι ανήλικα παιδιά- με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι. Σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 9.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της Τεχνόπολης επί της οδού Πειραιώς. Ελάτε έχοντας μαζί σας ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω είδη σε ποσότητα ανάλογη με τις δυνατότητές σας:

α) Τρόφιμα
Ρύζι/ Ζυμαρικά/ Όσπρια
Ζάχαρη/ Αλεύρι/ Λάδι
Δημητριακά/ Μαρμελάδα/ Φρυγανιές
Κονσέρβες
Γάλα εβαπορέ
Χυμοί/ Καφές/ Τσάι

Μπισκότα/ Σοκολάτες/ Κρουασάν

β) Παιδικά Ρούχα

 

Η πρωτοβουλία «Νοιάζομαι- Μοιράζομαι» διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και συνολικά τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100 τόνοι συσκευασμένων τροφίμων.

 

Σχετικές ειδήσεις
INNOVATHENS Winter Labs στην Τεχνόπολη
16.11.2016 12:06
Από τις 5 ως τις 19 Δεκεμβρίου 2016, το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει τα INNOVATHENS Winter Labs, εντατικά bootcamps για ενήλικες.
Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2016 στη Τεχνόπολη
14.09.2016 14:58
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μεταμορφώνεται σε κέντρο πολυγλωσσίας και ψυχαγωγίας.
INNOVATHENS Summer Labs στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
29.06.2016 15:35
Summertime and the…learning is easy! Ιούλιος στην Αθήνα; Μήπως έχεις πολλά να μάθεις πριν τις διακοπές; Έλα στο INNOVATHENS!
The Meet Market 2016 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
18.05.2016 14:37
Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου! Μέτα την περσινή επιτυχία, αποφασίσαμε να γίνει ετήσια παράδοση, γι’αυτό θα είμαστε και πάλι στο Jazz Festival στην Τεχνόπολη, για δεύτερη συνεχή χρονιά!
Στην Τεχνόπολη, Μαζί!: μια Κυριακή αφιερωμένη στα Άτομα Με Αναπηρία
08.04.2016 12:21
Την Κυριακή 24 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, άτομα με νοητική υστέρηση, μειωμένη όραση ή τύφλωση, κινητικές αναπηρίες και μη, διασκεδάζουμε και εκφραζόμαστε αλλιώς ενεργοποιώντας όλες μας τις αισθήσεις!