Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Τρεις μικρές ατομικές εκθέσεις στην Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι - κartάλος»

Τρεις μικρές ατομικές εκθέσεις στην Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι  - κartάλος»

Η Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι  - κartάλος» οργάνωσε και παρουσιάζει τρεις μικρές ατομικές εκθέσεις των Χαράλαμπου Δερμάτη, Δημήτρη Ζουρούδη και Γιάννη Σκαλτσά, που θα διαρκέσουν έως τις 4 Ιανουαρίου 2015.

 

Ο Χαράλαμπος Δερμάτης στη δέκατη ατομική του έκθεση με τίτλο Live Still Life παρουσιάζει μια εγκατάσταση από έργα ζωγραφικής, videos και ready mades, γύρω από τη θεματική της νεκρής φύσης (still life). Κεντρικός άξονας της έκθεσης είναι ο χρόνος καθώς και η επιρροή του πάνω στη φύση, μέσα από τις αλλαγές που δημιουργεί σε αυτή.

 

Ο Δημήτρης Ζουρούδης  παρουσιάζει μια εγκατάσταση με τίτλο Revolutio Nervosa, 2015 χρησιμοποιώντας objet trouvé, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, κεντημένες κλωστές σε λάδι και σε χαρτί. Μέσα από τις συνθέσεις ο καλλιτέχνης, μας προσφέρει απτές αποδείξεις ότι το ίδιο το έργο είναι και οφείλει να είναι εξ' ορισμού, εκ φύσεως και εκ της ουσίας του μια διαρκής, Νευρωτική Παλινδρόμηση.

 

Ο Γιάννης Σκαλτσάς  παρουσιάζει μια εγκατάσταση και έξι επιτοίχια έργα ζωγραφικής με τίτλο Freelander.

Σχετικές ειδήσεις
Τρεις εκθέσεις ανοιχτές στο κοινό στην Άνδρο για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο
11.08.2016 12:45
Συμμετέχοντας στην παγκόσμια κίνηση η οποία στοχεύει οι δημόσιοι χώροι να μένουν ανοιχτοί στο κοινό το βράδυ της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, τα μουσεία – ιδρύματα: Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Ίδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως και Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης, μας προσκαλούν την Πέμπτη 18 Αυγούστου σε τρεις εικαστικές εκθέσεις με ελεύθερη είσοδο.
Intersection: έκθεση της Ευγενίας Ευσταθίου στην αίθουσα Τέχνης αγκάθι - κartάλος
13.05.2016 14:58
Η Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι - κartάλος» οργάνωσε και παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας της Ευγενίας Ευσταθίου με τίτλο «Intersection». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, 12 – 3 το μεσημέρι.
Εντός Εκτός…: Έκθεση της Ελένης Δαβιλά στην αίθουσα τέχνης «αγκάθι  - κartάλος»
05.04.2016 13:04
Η Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι - κartάλος» οργάνωσε και παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής της Ελένης Δαβιλά με τίτλο «Εντός Εκτός…». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 9 Απριλίου 2016.
Χώροι των Τόπων: εγκατάσταση της Βαρβάρας Σπυρούλη στην αίθουσα Τέχνης αγκάθι - κartάλος
09.02.2016 10:33
Η Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι - κartάλος» οργάνωσε και παρουσιάζει την εγκατάσταση της Βαρβάρας Σπυρούλη με τίτλο «Χώροι των Τόπων».
Χώροι των Τόπων: έκθεση της Βαρβάρας Σπυρούλη στην Αίθουσα Τέχνης αγκάθι  - κartάλος
28.01.2016 10:39
Η Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι - κartάλος» οργάνωσε και παρουσιάζει την εγκατάσταση της Βαρβάρας Σπυρούλη, με τίτλο Χώροι των Τόπων.