Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Πρίγκηπες των Χριστουγέννων: The Katia Paschou Project στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Οι Πρίγκηπες των Χριστουγέννων: The Katia Paschou Project στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Την πρώτη του συναυλία πραγματοποιεί το The Katia Paschou Project, με επικεφαλής την Κάτια Πάσχου, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.30, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη . Η συναυλία με τίτλο «Οι Πρίγκηπες των Χριστουγέννων» υμνεί μια αξία, για την οποία σήμερα  η κοινωνία μας διψά, και αποτελεί και τον ίδιο το σκοπό του Project: το Πνεύμα της Ομαδικότητας και η Δύναμη της Ομάδας.

 

The Katia Paschou Project

 

Η Κάτια Πάσχου, με έδρα το Ίδρυμα Θεοχαράκη, φέτος δημιουργεί το δικό της Project,  που οραματίστηκε με στόχο να φέρει κοντά νέους καλλιτέχνες , μουσικούς και τραγουδιστές της κλασικής μουσικής, και μέσα από μια ολιστική εκπαιδευτική προσέγγιση, να ενδυναμώσει και να τους καθοδηγήσει προς την αυτοβελτίωσή τους, καλλιτεχνικά ως μέλη της ομάδας αλλά και ατομικά.

 

«Ήθελα να γεφυρώσω το χάσμα μεταξύ μουσικών και τραγουδιστών, και ταυτόχρονα να συνεργαστώ με νέα ταλέντα, δίνοντάς τους βήμα. Τελικά βλέπω στην πράξη ότι μέσα από την ομάδα εμβαθύνουμε όχι μόνο στην τέχνη μας, αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις» ΚΠ

 

Το Project, υπό την καθοδήγηση της Κάτιας Πάσχου, δημιουργούν και παρουσιάζουν οι: Δρίτσας Σταύρος, πιανίστας, Κωτσιόπουλος Αντρέας, πιανίστας , Μακρή Μαρία, θεατρολόγος, Ραμμόπουλος Χρήστος, βαρύτονος, Στενάκης Αλέξης, κλαρινετίστας-πιανίστας, Εβίτα Χιώτη, σοπράνο, Ψαθάς Νίκος, τενόρος.

 

«Οι Πρίγκηπες των Χριστουγέννων»

 

Στο πρώτο μέρος  η Κάτια Πάσχου τραγουδά ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στον πρώτο Χριστουγεννιάτικο Πρίγκηπα, τον Μότσαρτ , με τα έργα , L’amerò & Exultate, jubilate. Επίτιμος καλεσμένος ο βιολονίστας Γιάννης Γεωργιάδης

 

Στο δεύτερο μέρος ολόκληρη η ομάδα παρουσιάζει δραματοποιημένο ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, όπως προέκυψε από τις πρόβες μας. Συμμετέχει η Γυναικεία Χορωδία του Ιδρύματος Βασίλη & Μαρίνας Θεοχαράκη, σε φωνητική διδασκαλία της Νίνας Καλούτσα, υπό τη μουσική διδασκαλία και διεύθυνση της μαέστρου Κατερίνας Βασιλικού

 

Το παραμύθι μας

 

Παραμονή Χριστουγέννων. Μια ομάδα νέων καλλιτεχνών, αποκλεισμένη σε ένα πανδοχείο σε ορεινό χωριό στου οποίου την αίθουσα συναυλιών επρόκειτο να εμφανιστεί εκείνο το βράδυ, καθώς τελικά η συναυλία ματαιώνεται, αποφασίζει να διαβάσει παραμύθια και να πει χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να περάσει το κρύο αυτό βράδυ ζεστά και γιορτινά. Τα παραμύθια ξυπνούν μνήμες και πυροδοτούν τα συναισθήματα των μελών της ομάδας που αρχίζει να δένει όλο και πιο πολύ! 

Σχετικές ειδήσεις
Μάσκες, από το Katia Paschou Project στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
17.02.2017 13:43
Τα μέλη της ομάδας The Katia Paschou Project παρουσιάζουν στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μία αποκριάτικη συναυλία με τίτλο Μάσκες.
Tα Χριστούγεννα της Κάρμεν. Έρως Παθιασμένος, συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
19.12.2016 13:38
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί στα Χριστούγεννα της Κάρμεν, μία μουσική παράσταση με τη Μάγδα Μαυρογιάννη στο ρόλο της Κάρμεν, η οποία θα παρουσιαστεί στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2016.
The Show Must go on: Εορταστική συναυλία με την Κάτια Πάσχου στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
13.12.2016 10:42
Η Κάτια Πάσχου και το Katia Paschou Project θα δώσουν στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, την πρώτη εορταστική συναυλία με τίτλο The Show Must go on.
The Katia Paschou Project: Το Ελιξήριο του Έρωτα στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
06.05.2016 14:51
Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί σε ακόμη μία παράσταση από το The Katia Paschou Project, με το έργο Το Ελιξήριο του Έρωτα.
The Katia Paschou Project: Easter Edition - Μεταμορφώσεις στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
18.04.2016 17:11
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη φιλοξενεί τη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 την Κάτια Πάσχου και το έργο Easter Edition - Μεταμορφώσεις, στο πλαίσιο του κύκλου Συμμετοχική όπερα.