Οι Jazz Sundays στο GAZARTE Roof Stage συνεχίζονται στις 20 Δεκεμβρίου 2015 με το Δημήτρη Τσάκα. Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, με εξαιρετικές σπουδές και συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως: Μ. Φαραντούρη, Δ. Γαλάνη, Σ. Κραουνάκης, Ε. Αρβανιτάκη, Α. Πρωτοψάλτη καθώς και της ελληνικής Jazz σκηνής όπως: Τ. Πατερέλης, Γ. Τρανταλίδης, Γ. Φακανάς, Γ. Κοντραφούρης, Iasis group (Ethnic Jazz) παρουσιάζει σε ένα μαγικό live αγαπημένες Jazz μελωδίες καθώς και προσωπικές του συνθέσεις δημιουργώντας ένα κινηματογραφικό κλίμα.

Στο πλαίσιο του ξεχωριστού αυτού live θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και το “Α Μan Dreams”, το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του σαξοφωνίστα και σύνθετη Δημήτρη Τσάκα. Το άλμπουμ χαρακτηρίζεται από τα synthesizers που σε συνδυασμό με το σαξόφωνο και το κλασσικό πιάνο διαμορφώνουν έναν ιδιαίτερο και προσωπικό ήχο.

Το κουιντέτο του Δημήτρη Τσάκα αποτελείται από τους: Δημήτρη Τσάκα (alto saxophone), Κωστή Χριστοδούλου (keyboards,synthesizers), Δημήτρη Σεβδαλή (πιάνο, keyboards), Yoel Soto (el. Bass, φωνητικά), Κώστα Λιόλιο (ντραμς).

Special guests: Άννα Λινάρδου (φωνή), Ευστάθιος Δράκος (φωνή).

Να είστε εκεί!