Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

1ο Makarenia Party @ Ρομάντσο

1ο Makarenia Party @ Ρομάντσο

Το 1ο Makarenia Party θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στο Ρομάντσο.

 

90s μουσικές, τηλεοπτικά σάουντρακ και καλτ στιγμές: Η ώρα για το 1ο Makarenia Party έφτασε! Το blog για την παλιά κουλή τηλεόραση που όλοι αγαπήσαμε, μετά τη μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων ελληνικών σειρών στην Ιστορία της TV, έρχεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο Ρομάντσο για να παρουσιάσει την κορυφαία δεκάδα με μια μεγάλη γιορτή.

 

Οι βάτες της Κατερίνας Σοφιανού, τα γυαλιά της Μαρκάτου, τα «άι σαρβάι» της Ασπασίας, οι ετόλ της Ντέν-Μαρ, οι κουραμπιέδες της Σωσώς, το Γιόκερ του Σάββα, όλα θα βρίσκονται εκεί και θα παίζουν στις οθόνες, μέχρι να αποκαλυφθεί, στις 23.00 ακριβώς, ποια σειρά κρύβεται στο νούμερο 1.

 

Στα decks o Σέργιος από το '90s μουσικό blog "Κυπελλάκι", με μουσικές από τα αγαπημένα ‘90s, μελωδίες που μάθαμε από τη μικρή οθόνη και ήχους που θα μας ταξιδέψουν στην πιο καλτ πλευρά των παιδικών μας χρόνων.

 

Plus, ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά όλους αυτούς τους τύπους με τους οποίους ανταλλάσσετε like και comments καθημερινά, σε ένα party μη εγκεκριμένο από το ΕΣΡ.

 

Τι είναι το Μακαρένια:

Ατάκες. Σκηνές. Καλτ επεισόδια. Κουλά αστεία. Επαναλήψεις στις 15.00. Οι σειρές που μας μεγάλωσαν. Τα best of τους σε top 10s και trivia αφιερώματα με άχρηστες, αλλά απολαυστικές λεπτομέρειες από τα ελληνικά sitcoms των ’90s και των ’00s. Το Μακαρένια ξεκίνησε την ιντερνετική πορεία του το 2013 μέσα από την πλατφόρμα του WordPress και συνέχισε την καθημερινή επαφή με τους φίλους της τηλεόρασης που όλοι αγαπήσαμε (ή αγαπούσαμε να μισούμε) μέσα από τη σελίδα-κοινότητά του στο Facebook. Δυόμισι χρόνια, δεκάδες αφιερώματα, 58.000 φίλους και μια μεγάλη ψηφοφορία μετά, το πιο viral τηλεοπτικό blog καταλαμβάνει το Ρομάντσο για να το γιορτάσει.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Afrodyssey Orchestra live στο Ρομάντσο
05.12.2016 14:39
Το Ρομάντσο φιλοξενεί τους Afrodyssey Orchestra την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 21.30.
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
BLNK invites you to PLAY @ Ρομάντσο
06.05.2016 15:34
Παρατηρώντας το παιχνίδι και την επίδραση αυτού στη ζωή του ανθρώπου, η ομάδα BLNK αντιλαμβάνεται το clubbing ως μια μορφή ενήλικου παιχνιδιού και δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία παντρεύει την τέχνη με την rave κουλτούρα, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.