Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κώστας Λειβαδάς γιορτάζει 18 χρόνια δημιουργίας στον Ιανό

Ο Κώστας Λειβαδάς γιορτάζει 18 χρόνια δημιουργίας στον Ιανό

Ο λόγος του είναι ευθύς, ειλικρινής, συγκινητικός. Και οι ιστορίες του από εκείνες που αφήνουν βαθιά τα ίχνη τους στο θυμικό μας. Δεκαοκτώ χρόνια από την πρώτη εμφάνισή του στη δισκογραφία , πολλά τραγούδια του μας έχουν "συναντήσει" κι έχουν συνδεθεί με ευτυχισμένες αλλά και δύσκολες στιγμές μας: "Η επιμονή σου", "Μοίρα μου έγινες", "Για να σε συναντήσω", "Παιδιά των Δρόμων", "Είναι εντάξει μαζί μου", "Πιάσε με", "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα" και τόσα άλλα – ερμηνευμένα από τον ίδιο αλλά και πολύ σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές.Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, στο καφέ του ΙΑΝΟΥ, ο Κώστας Λειβαδάς θα γιορτάσει τα 18 χρόνια δημιουργικής παρουσίας του στη μουσική σκηνή μαζί με την Τασούλα Επτακοίλη, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μπροστά στο κοινό, καθώς και με φίλους και συνεργάτες του.Σας περιμένουμε σε μια βραδιά με πολλές αναμνήσεις και αγαπημένα τραγούδια.

 

Το άλμπουμ "Κώστας Λειβαδάς, 18 χρόνια δρόμος" κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον Ιανό
07.02.2017 11:17
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ένας καλλιτέχνης που έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση με την πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του ως ερμηνευτής, μουσικός, πιανίστας, ενορχηστρωτής και συνθέτης, ένα χρόνο μετά την παρθενική του εμφάνιση στον ΙΑΝΟ, παρουσιάζει αυτή τη φορά κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο· ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ με τα ομορφότερα κλασικά τραγούδια διαμάντια του διεθνούς και του ελληνικού ρεπερτορίου.
Ο Κώστας Μακεδόνας στον Ιανό
19.10.2016 10:14
Δύο βράδια μελοποιημένης ποίησης, δύο μεγάλες βόλτες σε ποιήματα που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε από τον Κώστα Μακεδόνα, στον Ιανό, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016.
Ο Κώστας Λειβαδάς και η Βίκυ Καρατζόγλου επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
26.09.2016 14:05
Ο Κώστας Λειβαδάς και η Βίκυ Καρατζόγλου επιστρέφουν μαζί για δύο Παρασκευές 14 & 21 Οκτωβρίου, στον Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Κώστας Λειβαδάς για μία συναυλία στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
10.08.2016 10:52
Ο Κώστας Λειβαδάς επιστρέφει στην πόλη της ζωής του για μια και μοναδική συναυλία.
50 χρόνια τραγούδια: ο Νότης Μαυρουδής στο Ηρώδειο
03.06.2016 11:21
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία.