Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ξεκίνησε η προπώληση για τους AC/DC

Ξεκίνησε η προπώληση για τους AC/DC
Οι AC/DC, γνωστοί παγκοσμίως για τις μοναδικές εμφανίσεις τους που ξεσηκώνουν μεγάλα στάδια ανά τον κόσμο έρχονται στις 28 Μαΐου με την Black Ice World Tour στην Ελλάδα. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε γι’ αυτό τρέξτε όσο είναι ακόμα καιρός…

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας στα παρακάτω σημεία προπώλησης: Ticket House (Αθήνα & Θεσσαλονίκη),  και το ταμείο του Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη (για περιορισμένες μέρες). Το ταμείο του Ολύμπιον θα λειτουργήσει παράλληλα με το Ticket House Θεσσαλονίκης από την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, από τις 10:30 το πρωί έως και τις 19:00. Για τη συνέχεια, στις επόμενες ημέρες το κοινό της Βορείου Ελλάδος θα μπορεί να προμηθευθεί τα εισιτήρια του από το Ticket House.

Για online αγορές επισκεφθείτε το www.ticketpro.gr .Θα υπάρχει όριο αγοράς εισιτηρίων, έως 6 εισιτήρια ανά άτομο. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: 90€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα ,70€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα, 60€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα, 80€ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.  

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Nick Cave και οι The Bad Seeds live στο Tae Kwon Do: Η προπώληση ξεκινά
08.02.2017 14:18
Ο Nick Cave και οι The Bad Seeds έχουν ανακοινώσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία 8 εβδομάδων που ξεκινάει στη Μεγάλη Βρετανία, στο Bournemouth’s International Centre στις 24 Σεπτεμβρίου.
Sharrie Williams  & The Wiseguys live στο Half Note
09.11.2016 14:43
Μια φωνή που συγκλονίζει τραγουδώντας τα soulful blues του 21ου αιώνα. Με ένα ρεπερτόριο που πιάνει όλη την γκάμα: από το κλασικό gospel ως το σύγχρονο rockin’ funk. H Sharrie Williams μαζί με το γκρουπ της Wiseguys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
Depeche Mode live στο TerraVibe: Η προπώληση ξεκινά
21.10.2016 10:36
Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, ξεκινά η προπώληση για την μεγάλη συναυλία των Depeche Mode, την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στο TerraVibe Park.
Ξεκινά η προπώληση για τη συναυλία της Φιλαρμονικής του Βερολίνου στο Μέγαρο Μουσικής
23.09.2016 10:13
Αρχίζει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου η προπώληση των εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου με έργα Φρανκ, Ραχμάνινοφ και Ρίμσκι-Κόρσακοφ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την Ορχήστρα διευθύνει ο Τουγκάν Σοχίεφ.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!