Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Intro: Η Κατερίνα Μακαβού live στο Half Note

Intro: Η Κατερίνα Μακαβού live στο Half Note

Η ξεχωριστή δημιουργός και ερμηνεύτρια Κατερίνα Μακαβού ετοίμασε με την συνεργασία της Μαργαρίτας Μυτιληναίου δύο παραστάσεις που θα παρουσιάσει στο Half Note την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015.

 

Διαλέγει να κάνει την «εισαγωγή» της στο καινούριο τραγουδώντας δικά της τραγούδια και κάνοντας ευφάνταστες και δημιουργικές διασκευές σε όσα αγαπάει. Ο Leonard Cohen συναντά τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Αττίκ, η Annie Lennox την Αφροδίτη Μάνου και την Αρλέτα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τους Beatles, αλλά και τον Δήμο Μούτση.

 

Η Κατερίνα Μακαβού, μέσα από το «Intro», υπόσχεται να μας χαρίσει δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές, να μας συστήσει ένα ολοκαίνουργιο παρόν έχοντας ταυτόχρονα στις αποσκευές της τραγούδια, αισθήσεις και ατμόσφαιρες από άλλες εποχές.

 

Μαζί  της οι μουσικοί:

Δημήτρης Χατζηδημητρίου: πλήκτρα

Κώστας Καριτζής: βιολί

Μιχάλης Πορφύρης: τσέλο

Σχετικές ειδήσεις
Η Κατερίνα Μακαβού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
12.12.2016 15:56
Η Κατερίνα Μακαβού, ξεκινάει τις χειμερινές εμφανίσεις της, με πρώτο σταθμό το Γυάλινο - UpStage.
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και το κουαρτέτο της live στο Half Note
24.11.2016 10:29
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και μια εξ’ ολοκλήρου γυναικεία μπάντα έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο μόνο συναυλίες, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Γιώργος Μάγγας live στο Half Note
22.02.2016 16:06
O Γιώργος Μάγγας έρχεται με το κλαρίνο του να βάλει φωτιά στη σκηνή του Half Note για δύο μόνο παραστάσεις, την Τετάρτη 2 και την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος συναντά τη Γιοβάννα στο Half Note
19.02.2016 13:30
Ο Λάκης Παπαδόπουλος συναντά για πρώτη φορά την σπουδαία ερμηνεύτρια Γιοβάννα με την αξεπέραστη φωνή στη σκηνή του Half Note.
Ο Νότης Μαυρουδής και η Νένα Βενετσάνου στο Half Note
05.02.2016 16:03
Αρκετά χρόνια μετά την πρώτη και πετυχημένη τους συνεργασία, η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής ενώνουν και πάλι τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, επιστρέφοντας με δύο μοναδικές εμφανίσεις στη σκηνή του Half Note Jazz Club, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.