Η THE MOKA BAND επιστρέφει ξανά στις 15 Δεκεμβρίου 2015 στον αγαπημένο χώρο του Faust, πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Το event ανοίγει ο MCD (ιδρυτικό μέλος Active Member) ενώ στο after show party θα αναλάβει ο Νίκος Ζώης (Athens DeeJay 95.2)

Αποτελείται από ένα σύνολο μουσικών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και ο ήχος που βγάζουν κινείται στη Funk και τη Soul μουσική με αρκετά στοιχεία ατμόσφαιρας.Το σχήμα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2013,πραγματοποιώντας αρκετές ζωντανές εμφανίσεις από τότε. Ύστερα από έναν σχεδόν χρόνο ηχογραφήσεων στο Studio Paraga με παραγωγό τονΝίκο Ξύδη, το Νοέμβριο του 2014 , κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο “I”,σε μια κατάμεστη παρουσίαση στο Kookoo.

Η έκδοση και διανομή του δίσκου,έγινε από το label Imantas.Το Album I εκτός από το περιεχόμενο του απέσπασε θετικότατα σχόλια και για την αισθητική της χειροποίητης ξύλινης συσκευασίας του.Η πρώτη παρτίδα των 140 τεμαχίων του δίσκου εξαντλήθηκε μέσα σε 2 ημέρες.Παράλληλα ξεκίνησε και η digital διανομή του δίσκου,με παρουσία σε όλα τα ηλεκτρονικά stores, όπως iTunes,Google Play,Spotify,Amazon κλπ.

Η THE MOKA BAND, έχει συμμετάσχει σε πολλά μεγάλα live και festivals,όπως με την Kovacs και τον Gramatik στον Βοτανικό, στο 37ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, Active Member στην Τεχνόπολις κ.ά.

SpecialGuests:

 

MCD

O Δημήτρης Κρητικός ( MCD ) είναι ιδρυτικό μέλος, και συνεργάτης των Active Member μέχρι και σήμερα.Έχει κάνει παραγωγές και συνεργαστεί με ονόματα όπως Goin’ Through, Αρτέμης – Ευθύμης κ.α. Τραγούδια του υπάρχουν σε πολυάριθμες συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό !

Είναι επίσης δημιουργός των Project : a Dog named Rodriguez – Influence & Funkytears ! Ο MCD θα μας συντροφεύσει με τις μουσικές του επιλογές ενώ θα μας έχει ετοιμάσει και κάποιες εκπλήξεις !

Νίκος Ζώης (Athens DeeJay 95.2)

Ο Νίκος Ζώης είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στον Athens DeeJay 95.2 ,ενώ το βιογραφικό του είναι γεμάτο με περάσματα από πολλούς σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως ο Kiss FM Θεσσαλονίκης, Kiss FM Αθήνα, Planet 99.5 και ο Ρυθμός 949 ,ενώ έχει κυκλοφορήσει και διάφορα κομμάτια όπως το compilation “No Good”, “Hello”(Warner Music) κλπ.

THE MOKA BAND:

Νίκος Γιανναράς κιθάρα / φωνή

Γιώτα Δημητρακοπούλου φωνή

Θοδωρής Υφαντής μπάσο

Ταξιάρχης Κωστάκης κιθάρα

Παναγιώτης Πανούσης κιθάρα

Τάσος Χαλκίδης πλήκτρα

Γιώργος Ράδος ντραμς

Βαγγέλης Βασιλόπουλος τρομπόνι