Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

The Moka Band Live @ Faust

The Moka Band Live @ Faust

Η THE MOKA BAND επιστρέφει ξανά στις 15 Δεκεμβρίου 2015 στον αγαπημένο χώρο του Faust, πιο ανανεωμένη από ποτέ!

 

Το event ανοίγει ο MCD (ιδρυτικό μέλος Active Member) ενώ στο after show party θα αναλάβει ο Νίκος Ζώης (Athens DeeJay 95.2)

 

Αποτελείται από ένα σύνολο μουσικών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και ο ήχος που βγάζουν κινείται στη Funk και τη Soul μουσική με αρκετά στοιχεία ατμόσφαιρας.Το σχήμα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2013,πραγματοποιώντας αρκετές ζωντανές εμφανίσεις από τότε. Ύστερα από έναν σχεδόν χρόνο ηχογραφήσεων στο Studio Paraga με παραγωγό τονΝίκο Ξύδη, το Νοέμβριο του 2014 , κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο "I",σε μια κατάμεστη παρουσίαση στο Kookoo.

 

Η έκδοση και διανομή του δίσκου,έγινε από το label Imantas.Το Album I εκτός από το περιεχόμενο του απέσπασε θετικότατα σχόλια και για την αισθητική της χειροποίητης ξύλινης συσκευασίας του.Η πρώτη παρτίδα των 140 τεμαχίων του δίσκου εξαντλήθηκε μέσα σε 2 ημέρες.Παράλληλα ξεκίνησε και η digital διανομή του δίσκου,με παρουσία σε όλα τα ηλεκτρονικά stores, όπως iTunes,Google Play,Spotify,Amazon κλπ.

 

Η THE MOKA BAND, έχει συμμετάσχει σε πολλά μεγάλα live και festivals,όπως με την Kovacs και τον Gramatik στον Βοτανικό, στο 37ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, Active Member στην Τεχνόπολις κ.ά.

 

SpecialGuests:

 

MCD

O Δημήτρης Κρητικός ( MCD ) είναι ιδρυτικό μέλος, και συνεργάτης των Active Member μέχρι και σήμερα.Έχει κάνει παραγωγές και συνεργαστεί με ονόματα όπως Goin' Through, Αρτέμης - Ευθύμης κ.α. Τραγούδια του υπάρχουν σε πολυάριθμες συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό !

Είναι επίσης δημιουργός των Project : a Dog named Rodriguez - Influence & Funkytears ! Ο MCD θα μας συντροφεύσει με τις μουσικές του επιλογές ενώ θα μας έχει ετοιμάσει και κάποιες εκπλήξεις !

 

Νίκος Ζώης (Athens DeeJay 95.2)

Ο Νίκος Ζώης είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στον Athens DeeJay 95.2 ,ενώ το βιογραφικό του είναι γεμάτο με περάσματα από πολλούς σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως ο Kiss FM Θεσσαλονίκης, Kiss FM Αθήνα, Planet 99.5 και ο Ρυθμός 949 ,ενώ έχει κυκλοφορήσει και διάφορα κομμάτια όπως το compilation "No Good", "Hello"(Warner Music) κλπ.

 

THE MOKA BAND:

- Νίκος Γιανναράς κιθάρα / φωνή

- Γιώτα Δημητρακοπούλου φωνή

- Θοδωρής Υφαντής μπάσο

- Ταξιάρχης Κωστάκης κιθάρα

- Παναγιώτης Πανούσης κιθάρα

- Τάσος Χαλκίδης πλήκτρα

- Γιώργος Ράδος ντραμς

- Βαγγέλης Βασιλόπουλος τρομπόνι

Σχετικές ειδήσεις
Οι Nylon Astra Band live στο Faust
05.12.2016 10:57
Οι Nylon Astra Band θα εμφανιστούν για live την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 στο Faust.
Οι Da Band live στο Faust
16.02.2016 16:55
Οι Da Band είναι ένα 6-μελές σχήμα upbeat μουσικών που θα αναλάβει τη διασκέδασή μας στο Faust με ένα πολύ δυνατό soul-funk πρόγραμμα γνωστών ακουσμάτων.
Ο Πάνος Μπίρμπας live στο Faust
21.01.2016 13:17
Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρου του Faust για μια μοναδική παρουσίαση του νέου αλλά και παλαιότερου υλικού του, πλαισιωμένος από την ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια μπάντα του.
Οι D.K. & The Band live στο Faust
04.01.2016 13:07
Οι D.K. & The Band θα εμφανιστούν για ένα live με ελεύθερη είσοδο, ανήμερα των Φώτων, την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016, στο Faust.
Οι Da Band live στο Faust
21.12.2015 12:57
Οι Da Band είναι ένα 6-μελές σχήμα upbeat μουσικών που θα αναλάβει τη διασκέδασή σας με ένα πολύ δυνατό soul-funk πρόγραμμα γνωστών ακουσμάτων, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στο Faust.