Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι στο Kidom

Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι στο Kidom

Η μουσική παιδική παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι» στο Kidom το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015.


Τα Χριστούγεννα στο Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, ξεκινούν με σκηνές από τη μουσική παιδική παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι»  με την σκηνοθετική υπογραφή του Αντώνη Λουδάρου!

 

Ο παραμυθένιος κόσμος του Kidom, στολισμένος εντυπωσιακά για τα Χριστούγεννα, γίνεται το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 13:00, το ιδανικό σκηνικό που θα μεταφέρει τους μικρούς φίλους του πάρκου στο Κανταδοχώρι. Η ηρωίδα, η τολμηρή Σερενάτα, απογοητευμένη που ο Δήμαρχος του χωριού αποφάσισε μέσα σε ένα βράδυ να κλείσει το μουσικό σχολείο, προσπαθεί να κάνει την ανατροπή. Έτσι με την βοήθεια του αγαπημένου της φίλου, ο οποίος είναι και μετανάστης, σχεδιάζουν να ξαναφέρουν την μουσική στο Κανταδοχώρι, ζητώντας την βοήθεια όλων των κατοίκων του χωριού. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης θα παρουσιάσουν live στο Kidom σκηνές από την ιστορία που ξεχειλίζουν από αγωνία, δράση, χιούμορ, μουσική, τραγούδι και διαδραστικά παιχνίδια.

 

Η μουσική παιδική παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι»  με την σκηνοθετική υπογραφή του Αντώνη Λουδάρου, παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στο θέατρο «Αθηνά» με πρωταγωνιστές τους Ελίνα Μάλαμα, Θοδωρή Μπουζικάκο, Μάρκο Μπούγια, Γωγώ Βογάσαρη, Θεοδώρα Παπαϊωάννου , Γιώργος Τσουρουνάκη. Το έργο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Μάρως Θεοδωράκη, απόσπασμα του οποίου υπάρχει στο βιβλίο της Γλώσσας της Β’ Δημοτικού και δίνει την δυνατότητα στους μικρούς θεατές να συμμετέχουν ενεργά στην εξέλιξη της  ιστορίας. Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά απέναντι σε σημαντικές αξίες της ζωής , όπως είναι η φιλία, η αλληλεγγύη , ο σεβασμός στην διαφορά, η σημαντικότητα του ολυμπιακού πνεύματος, αλλά και να τα αφυπνίσει απέναντι σε θέματα όπως είναι η μετανάστευση, η απώλεια και η σημασία της ομάδας.

 

Το Kidom, ως υποστηρικτής της παράστασης, προσφέρει στους επισκέπτες του πάρκου τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση στην προνομιακή τιμή των 7€ !

 

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 13:00, σας περιμένουμε όλους στο Kidom του Allou! Fun Park για να τραγουδήσουμε μαζί μια «Σερενάτα για το Κανταδοχώρι».  Και από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα σας περιμένουν πολλές ακόμα … super εκπλήξεις για όλες τις γιορτές!

 

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών. Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!


Σχετικές ειδήσεις
Η Κόκκινη Μύτη στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Πόλη!
28.11.2016 12:50
Το ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΗ και οι Μικροί ΠυροΤέχνες παρουσιάζουν την μουσική θεατρική παράσταση “Η Κόκκινη Μύτη”, την ιστορία του κλόουν Ζακ – Ζαν Περώ.
07.11.2016 13:50
Η παιδική παράσταση "Ηρακλής ο Γενναίος" ανεβαίνει από 6 Νοεμβρίου στο θέατρο Φούρνος, σε σκηνοθεσία Αποστόλη Ψαρρού.
Χοντρός-Λιγνός, παιδική παράσταση από την Πολιτεία Θεάτρου
19.09.2016 11:26
Η ΠΑΙΔΙΚΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ» με υπερηφάνεια παρουσιάζει από τις 6 Νοεμβρίου 2016 την παράσταση Χοντρός-Λιγνός.
Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι - Μάρω Θεοδωράκη
02.06.2016 11:14
Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το βιβλίο Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι της Μάρως Θεοδωράκη.
Αποκριάτικη παιδική παράσταση με τους encardia στο Άλικο
24.02.2016 13:46
Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 και ώρα περίπου 12.00 το μεσημέρι στο Άλικο στου Ψυρρή, οι encardia θα μας παρουσιάσουν την παιδική παράστασή τους με τραγούδια, μουσικές, και παραμύθια.