Ο κύπριος τραγουδοποιός Λευτέρης Μουμτζής, γνωστός από τη δουλειά του με τους J.Kriste, Master of Disguise και Τρίο Τεκκέ έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει στις 15 Δεκεμβρίου 2015 στο Πόρτα, στον κύκλο «Τρίτες Παράλληλες» τον πρώτο του προσωπικό δίσκο. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό δίσκο που αποτελείται από 10 τραγούδια που δανείζονται ήχους και στοιχεία από folk, jazz, blues και ambient πλεγμένα με το χαρακτηριστικό τρόπο του τραγουδοποιού. Ο δίσκος ονομάζεται “Now Happiness” και ηχογραφήθηκε στην Κύπρο, στο στούντιο eleven63. Επίσημα κυκλοφορεί στις 16 Ιανουαρίου 2016 από τη Λουβάνα Δίσκοι.

Ζωντανά ο Λευτέρης Μουμτζής θα συνοδεύεται από τον Δημήτρη Χατζηζήση στην κιθάρα, το βιολί και φωνητικά ενώ ο ίδιος θα παίζει κιθάρα και πιάνο. Ο δίσκος θα παρουσιαστεί στην ολότητά του ενώ θα ακουστούν και κομμάτια του Μουμτζή από J.Kriste, Master of Disguise, καθώς και κάποιες αγαπημένες διασκευές των δύο μουσικών.

Το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου θα είναι και το πρώτο single, το βίντεο του οποίου κυκλοφορεί στις 6 Δεκεμβρίου 2015. Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος για προ-αγορά στην ιστοσελίδα της Λουβάνα Δίσκοι και αργότερα σε όλα τα διαδικτιακά καταστήματα (iTunes, Amazon κλπ) και σε επιλεγμένα δισκοπωλεία.