Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ανεμιστήρας!

Ανεμιστήρας!

Από τις 26 Ιανουαρίου στη μουσική σκηνή Καφεθέατρο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, δύο συναρπαστικοί performers και πέντε ταλαντούχοι μουσικοί τραγουδούν, παίζουν, ερμηνεύουν και ανεμίζουν την ψυχή τους παρέα με έναν ανεμιστήρα!

Ο αέρας φυσάει, ανακατεύει, ελευθερώνει, χαϊδεύει, ταξιδεύει, ανατρέπει. Ο Ανεμιστήρας, αυτόνομος, ξεκινάει, σταματάει, αλλάζει ταχύτητες, σπρώχνει τα ψεύτικα, ξεσκεπάζει τ\' αληθινά.

Τα τραγούδια-ηλεκτρόνια της παράστασης γυρνάνε γύρω από 7 θέματα-πυρήνες: Το Στοιχείο του Αέρα Ανεμιστήρας των ψυχών αναδευτήρας, μια προπέλα που γυρνά στον ουρανό της... Απωθημένο Ένστικτο, σεξ άκρατο-εύκρατο, λαχτάρα, ταξίδι, μυστικά... Οικιακή οικονομία Τα κλισέ των ερωτικών σχέσεων, ο γάμος , οι ρόλοι... Με πιάνει η κρίση Όλα ανατρέπονται όταν η κρίση σου χτυπά την πόρτα... Romance Το αιώνιο ζευγάρι, ο απόλυτος έρωτας, τ\' αστέρια, το φεγγάρι, το παραμύθι Πάθος Ο ανικανοποίητος έρωτας, ο καημός, η απώλεια... Ιδεολογία του έρωτα Επανάσταση, ανατροπή, ο έρωτας ως ουτοπικό ιδανικό, η δημοκρατία και το θαύμα. Eρμηνεύουν οι: Σάσα Παπαλάμπρου, Στέλιος Καρπαθάκης και Κατερίνα Παπαχρήστου.